Cornucopia?

Aktuellt

Säkerhetsfunktionerna i Revolut - skaffa kort och få 200 kronor

Detta inlägg är reklam för Revolut . Om du använder denna länk för att registrera dig för ett konto och kort får du 200:- SEK insatt på ditt...

2016-11-13 20:59

Påminnelse: Föreläsning i Karlsborg i morgon måndag

En kort påminnelse. I morgon måndagen den 14:e november föreläser jag hos Karlsborgs kommunbibliotek klockan 19:00 - 20:00. Likt i Ljusdal ska jag i mån av tid försöka läsa ett kapitel ur nästa års bok Höstsol om någon är intresserad. Det finns också möjlighet att få böcker signerade.
Från föreläsning på Karlsborgs soldathem hösten 2013. Platsen nu är dock biblioteket.

Detaljer från min kalender nedan.

Karlsborg, Karlsborgs kommunbibliotek måndagen den 14:e november 19:00 - 20:00
Författarframträdande
Föreläsning om författande och mina böcker. Möjlighet att köpa signerade böcker eller få redan köpta böcker signerade.

Vill ni köpa böcker kostar de 200:- SEK för inbundet (Midsommargryning, Stjärnfall, Stjärndamm), 50:- för pocket (Midvintermörker, Midsommargryning, Stjärnklart, Stjärnfall) och 100:- SEK för ljudbok på plastskiva (Midvintermörker, Midsommargryning, Stjärnklart). Tag med jämna pengar eller använd Swish.

Vi ses där!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar