Cornucopia?

Aktuellt

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-ta...

2016-11-13 20:59

Påminnelse: Föreläsning i Karlsborg i morgon måndag

En kort påminnelse. I morgon måndagen den 14:e november föreläser jag hos Karlsborgs kommunbibliotek klockan 19:00 - 20:00. Likt i Ljusdal ska jag i mån av tid försöka läsa ett kapitel ur nästa års bok Höstsol om någon är intresserad. Det finns också möjlighet att få böcker signerade.
Från föreläsning på Karlsborgs soldathem hösten 2013. Platsen nu är dock biblioteket.

Detaljer från min kalender nedan.

Karlsborg, Karlsborgs kommunbibliotek måndagen den 14:e november 19:00 - 20:00
Författarframträdande
Föreläsning om författande och mina böcker. Möjlighet att köpa signerade böcker eller få redan köpta böcker signerade.

Vill ni köpa böcker kostar de 200:- SEK för inbundet (Midsommargryning, Stjärnfall, Stjärndamm), 50:- för pocket (Midvintermörker, Midsommargryning, Stjärnklart, Stjärnfall) och 100:- SEK för ljudbok på plastskiva (Midvintermörker, Midsommargryning, Stjärnklart). Tag med jämna pengar eller använd Swish.

Vi ses där!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar