Cornucopia?

Aktuellt

Swedbankkund - vilken bank ska du byta till?

Detta inlägg är att betrakta som reklam. Tillsammans med Compricer kan bloggen nu presentera jämförelser mellan alla bankers bolåneräntor ...

2016-11-07 08:24

Börsveckan inleds positivt

Stockholmsbörsen bör öppna positivt och stödområdet runt 1400 ger sig till känna. Utvecklingen i Asien är positiv under morgonen och husse S&P-500 pekar uppåt i USA.
Dagschart OMXS30.
Även om USA-börserna och börsindexet S&P-500 var negativt igår och stängde lägre än vid tidpunkten för europeisk stämning är det överlag positivt i de asiatiska tidszonerna just nu.

Hang Seng går +0.87%, All Ordinaries +1.29% och Nikkei +1.61%.

Framför allt så pekar terminen för S&P-500 uppåt och ligger högre än börsen alls handlades i fredags.  

Samtidigt har OMXS30 nått det gamla motståndsområdet, numera stödområdet, runt 1400.

Tillsammans talar det för en upprekyl, åtminstone initialt idag. 

Man kan diskutera om den senaste veckans nedgång beror på det amerikanska presidentvalet? Senaste utvecklingen är att FBI tvår Clinton från alla misstankar om brott. Inte för att trumpeterna kommer sluta kalla henne kriminell, men ändå.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

  1. Guldet har rasat nu när Clinton har fått sin rättvisa tjänad, tack vare världens bästaste demokrati. Folk fall nu neder och hälsa glatt din frihet!

    SvaraRadera
  2. 1408 höll trots fredagens dip. Man kan antingen se dippen under stödet i fredags som en förvarning eller bara som björnfälla. Vi har hamnat på det första stödet eller om ni så vill minimi-rekyl-nivån. Upplagt för ny topp vid 1480 om Clinton vinner. Mer än så ligger inte i korten.

    SvaraRadera