Cornucopia?

Aktuellt

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-ta...

2016-11-02 11:44

Boksigneringar i Malmö och Center Syd den 17:e december

Mitt under julhandelns sista vansinniga helg lördagen 17:e december signerar jag böcker i Malmö respektive Center syd. Vi ses där! Exakta tider nedan.
Följande tider och platser gäller.

Malmö, Akademibokhandeln Hansa lördagen den 17:e december 12:00 - 13:00
Boksignering
Boksignering hos Akademibokhandeln i Hansa, Malmö.

Löddeköpinge, Akademibokhandeln Center Syd lördagen den 17:e december 14:00 - 15:00
Boksignering
Boksignering hos Akademibokhandeln i Center Syd.

För min del kan ni förstås ta med tidigare köpta böcker, eller för den delen bara komma förbi och säga hej och tjata några minuter.

I övrigt, bevaka som vanligt min officiella kalender. Nytt är att jag den 29:e mars håller jag ett författarframträdande i Landvetter.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

1 kommentar:

  1. Det var ju tur det, frun har tjatat om en ett signerat exemplar av stjärndamm, julklappen är räddad.

    SvaraRadera