Cornucopia?

Aktuellt

Boksigneringar: Stockholm, Vänersborg, Skövde, Kungsbacka, Göteborg

Dags för lite boksigneringar nu i julhandeln. I år blir det signeringar i Stockholm, Vänersborg, Skövde, Kungsbacka och Göteborg. Datum enli...

2016-10-03 13:14

#Sverige 3: Inte okej - en satirisk årskrönika

Niklas "Kluddniklas" Eriksson har i dagarna släppt sitt nya satirablum #Sverige 3: Inte okej. Det är som väntat en lysande politisk årskrönika, spännande över hösten 2015 till sommaren 2016. Ni hittar den på Bokus för 115:- SEK eller hos Adlibris för 108:- SEK.
Niklas senaste album är en fantastisk årskrönika att återuppleva det senaste årets fenomen med, som flyktingkrisen, ny ÖB, allas älskling Anders Ygeman, terrorhotnivåer, decemberöverenskommelsens död, Margot Wallströms lägenhet, Miljöpartiets islamism med Kaplan och Kahn, eskaleringen i säkerhetspolitiken och mycket annat som hänt under året. Och Gustav Fridolin. Alltid Gustav Fridolin.

Det politiska satiranslaget känns helt rätt för bloggens läsare och udden är som sig bör riktad mot regeringen, men även spillrorna av alliansen får sig en del slängar.

Ett obligatoriskt köp som kaffebordsbok för den som inte är politiskt korrekt vänsteridentitär. Får ersätta förra årets #Sverige 2: Vår beredskap är god på finaste skyltplatsen i bibliotekets seriehylla.

Några exempel från albumet hittas på Niklas Twitter nedan.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

1 kommentar:

  1. Det här har jag inte sett förut. Tack! Alla tre #Sverige beställda.

    SvaraRadera