Cornucopia?

Aktuellt

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-ta...

2016-10-08 09:48

Påminnelse: Författarföreläsning på Torslanda bibliotek 13 - 14 idag

En kort blänkare och påminnelse. Mellan klockan 13 och 14 idag föreläser jag om mitt skrivande på Torslanda bibliotek. Jag kommer även prata om den roman jag skriver på just nu, Höstsol, rent av kanske läsa lite ur den om det hinns med.
Bokresearch för Höstsol. Nej, jag använder de fasta riktmedlen därav är det optiska mot mitt tredje öga i pannan.
Torslanda bibliotek ligger i kulturhuset Vingen på Almhults torg. På Google Maps hittar ni biblioteket här.

Jag har även med mig en del böcker för signering. Inbundna Stjärnfall, Stjärndamm och Midsommargryning kostar 200:- SEK styck. Pocket av Midvintermörker, Midsommargryning, Stjärnklart, Stjärnfall och Svära i kyrkan kostar 50:- SEK styck. CD-böcker för Midvintermörker, Midsommargryning och Stjärnklart kostar 100:- SEK styck. Tag gärna med jämna pengar om ni vill köpa böcker, för jag har ingen växel. Jag tar även Swish.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar