Cornucopia?

Aktuellt

Två tredjedelar av läsarna har fått det bättre sedan 2014, var femte sämre

Sedan 2014 och regeringsskiftet har 67% av svarande läsare fått det bättre, 14% upplever sitt liv oförändrat och 19% uppger att de fått det ...

2016-10-30 18:03

Någon har fel på Internet

Läsaren, Putin-apologeten (kremlinen) och SD-stödaren "Somebody is wrong on the Internet" är en frekvent kommentator på bloggen. Så frekvent att vederbörande svarar på sina egna kommentarer och berömmer dessa, men ibland glömmer att byta kommentarskonto först. Ett gott exempel på hur både SD-svansen och kremlinerna överdriver sina antal och alltså diskuterar med sig själva.
Oops.
Ni hittar kommentaren i skärmdumpen ovan överst i blogginlägget #93procent.

Nu är nästa fråga vilka andra pseudonymer som Somebody brukar diskutera med sig själv med? Eller ösa beröm över sig själv med? Den som vill lägga lite tid på det kan förstås jämföra "vilka" som brukar svara positivt på Somebody:s kommentarer.

Angående att en massa SD-aktiva på Internet hyllar Putin, så är det bara att söka på bloggen efter Somebody och Putin eller SD, t ex i detta inlägg.

Kom ihåg att den som skriker högst sällan har rätt och i själva verket antagligen är ganska ensam. Annars skulle vederbörande inte behöva skrika tillsammans med sig själv.

Sedan heter det skrivet. Inte skrivit.

Extra ironiskt är det förmodade ursprunget på pseudonymen, när vederbörande alltså sitter och debatterar med sig själv...
Källa: XKCD Licens:  Creative Commons Attribution-NonCommercial 2.5 License.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

45 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag raderar rutinmässigt kremlinen Martins inlägg numera. Hen kommer nog tillbaka med ett nytt alias.

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  3. Det finns flera här som skriver under "Martin". Ev ser bloggägaren lättare skillnad på dem?
   Annars får jag väl stå ut med att bli oskyldigt censurerad om jag inte giter byta.

   Radera
  4. Tja, så länge du inte börjar skriva en massa SD-propaganda eller Kreml-propaganda behöver du inte oroa dig. Och det finns även andra skillnader, t ex Blogger-ID 09046717980978914493 kontra 03024436829431705962.

   Radera
 2. Tycker mer det liknar 2 snarlika svar på ditt blogginlägg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. (Såklart jag gör, för jag är ju också en SD-Putin kramare, tänker du)
   Men nej, så enkelt är det inte

   Radera
 3. Stackaren lider av multipel personlighetsstörning.

  SvaraRadera
 4. Det är väl så att den här haverist-svansens svenska gren här i Sverige liksom överallt annars snart har trollat sönder varje meningsfullt meningsutbyte på öppna fora.

  Det krävs ingen större intelligens eller skicklighet för att göra det. Något av en överraskning är i så fall att de var så långsamma i vändningarna, men a-t-t det skulle hamna dithän har varit givet i åtminstone 10 år.

  (Nisse skriver under ny Blogger-profil men det beror på att alla fristående openid-leverantörer verkar ha lagt ner nu; Symantec/PIP verkar ha varit den sista).

  SvaraRadera
 5. Det går ju inte att utesluta att det är Lars som är "Somebody...", det är i alla fall en underhållande intuitionspumpinställning att skruva på.

  Filmen 'A Beautiful Mind' kan rekommenderas som alternativ underhållning på Söndagskvällen om skruvandet känns lite planlöst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo det går att utesluta eftersom det var jag som skrev inläggen.

   Att jag svarade på mitt eget inlägg var ett försök att vara lite rolig och ironi fungerar som bekant oftast sisådär på internet.

   Att Cornu tror att jag sitter och skriver inlägg under olika alias är ju minst sagt löjeväckande. Vad skulle jag vinna på det?

   Dessutom verkar han föra någon slags åsiktsregistrering över kommentatorerna på bloggen (i sann ryss-anda) och vill jag be om att bli omregistrerad till konservativ/gammelmoderat (SDs skattepolitik på t ex arbete är alltför sossig).

   Om jag orkar ska jag leta upp en kommentar där jag nämner en moderat riksdagsman som ett bra val att personkryssa. Om Cornu orkar får han gärna leta upp en kommentar där jag rekommenderar en SD-riksdagsledamot, vilket jag aldrig har gjort.

   Radera
  2. Nej nej, du får inte välja och antagligen är du redan uppsatt för hembesök och åsiktskorrigering, precis som jag..

   Radera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
  4. "Att Cornu tror att jag sitter och skriver inlägg under olika alias..." Alltså du ser ju bara ännu mer idiotisk ut, ju mer du förnekar det.. Nej, det är ingen som "tror", du fukka upp och glömde byta konto när du svara, och det finns en skärmdump på detta..

   Radera
  5. @milda webben. Hur kan du ens försöka vara seriös och sedan länka till friatider??? "De kommer ändra sig när de blir våldtagna". Den retoriken är så vedervärdig. Skäms på dig lill-nazze.

   Radera
  6. @Alexander

   Tragiskt nog är det hon skrive sant. Du tror inte det eftersom du lever i en filtrerad verklighet där allt som kunnat gynna SD har vittvättats.

   När kommer du att ändra dig?

   När polisen tagit slut och du behöver den som bäst?

   Kanske när någon du känner råkat komma i vägen för de som inte gillar otrogna?

   Eller kanske när dina barn hamnar i en skola med 90% utlandsfödda då?

   Kom igen, släpp sargen.

   Radera
  7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  9. Lite förvillande med olika möjligheter att svara.
   Trodde att det var ett sådant misstag Cornucopia upptäckt.

   Radera
  10. Länk till nazistisk sajt raderad.

   Radera
  11. Somebody,

   Lam bortförklaring, en idiot kan ju se att det inte är sant, hade det varit som du skriver hade det ju varit +1 eller liknande kommentar.

   Radera
  12. Kalle7 extremism ginns överallt.

   -När svensson misshanflar son fru och barn på fyllan.
   -När prästen våldförde sog på småpojkarna.
   -När sonen hamnade i sällskap med Jonny, Conny och Sonny.

   Dina argument är luftslott och ignoranta.

   Radera
  13. @Alexander

   Riktigt klena exempel du kommer med.

   Jag skulle kunna rada 100-tals färska länkar härunder till synnerligen grova brott utförda av utlandsfödda gärningsmän.
   Och lika många länkar med exempel på att vårt samhälle håller på att gå sönder när det gäller tex polis, vård, skola, SOC.

   Men du upplever inget problem med det, utan jämför med sådana (relativa) bagateller som vi alltid haft och som vi hade haft ändå, typ det vi faktiskt förtjänar. Sådant där Vårt samhälle inte lyckats fullt ut och kanske behöver ändras på.

   När mina exempel handlar däremot om sådant som en fullständigt ansvarslös invandringspolitik ställt till med. En stor skillnad.

   Radera
  14. Ok Cornucopia, jag ska bara länka till PK media hädanefter :)

   Radera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lars har sagt att han alltid har fel vilket gör att han alltid har rätt iom att det inte spelar nån roll om han har rätt eller fel.

   Radera
  2. Det där reagerade jag på första gången han skrev det.
   Vi sa sådant på.. högstadiet typ? Det är ett väldigt simpelt retoriskt knep för att slippa behöva stå till svars för när man har fel. Det är bara att säga: "Jaha, jag har ju sagt att jag alltid har fel, så det är inget konstigt".
   Carte blanche till en själv att prångla ut felaktigheter.

   Jag vet inte vem / vilka som är mest lågbegåvade, retoriskt sett läsarna som inte uppfattar den här simpla finten, eller karaktärsmässigt den som öht sysslar med sådant..

   Radera
  3. Måste rätta mig.. mellanstadiet.

   Radera
 7. På tal om vilket:

  "Ukrainian activists have compromised 2,337 messages in the Microsoft Outlook accounts of two assistants to a top aide of Vladimir Putin"

  https://yro.slashdot.org/story/16/10/29/0025244/payback-russia-gets-hacked-revealing-putin-aides-secrets

  SvaraRadera
 8. Svar
  1. Kul Axel att du är uppmärksam.

   Vänliga hälsningar

   Nanotec

   Radera
  2. Tack Axel!

   Jag höll på på samma sätt på DI:s börssnack för några år sedan och då var paranoian inte lika utbredd som på den här bloggen, och "skämtet" uppfattades och uppskattades av fler.

   Radera
  3. Exakt hur är det ett skämt? Vari ligger humorn?

   Radera
 9. Muahahahaha!
  De runtomkring tittar lite konstigt på mig och undrar vad fan det var som var så roligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klockrent Kingedward24, du är fan bäst!

   Radera
 10. Det är förståeligt tufft att hålla reda på multipla konton när hemmasittaren varit ute på ett långpass i Azeroth sedan igår morse. Nå, bidragen ramlar in ändå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hördedudu! Typisk rasism mot vanliga hederliga svenskar! Dra inte alla i Sveriges tredje största parti över en kam! Eller kant? Hoppas du blir våldtagen av en bloggare, din kulturmarxist!

   Radera
 11. SD-trollen är dock i gott sällskap av vänster-diton. Det krävs inte särskilt mycket fantasi för att förstå att det förekommer spionverksamhet och trollkommentarer på diverse SD-sidor och SD-grupper på facebook där man skriver dumheter under falskt namn som sedan skärmdumpas och används i propagandan mot SD.

  SvaraRadera
 12. Att döma av vad som skrivs på denna blogg är det bloggaren själv som har fel för det mesta.

  SvaraRadera