Cornucopia?

Aktuellt

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-ta...

2016-10-01 12:55

Lägenhetsägare med god litterär smak säljer bostad på Kungsholmen

En lägenhet med ett av Stockholms centralaste lägen är till salu för endast 3.5 miljoner kronor eller blott knappt 78 000:- SEK per m2. Innehavaren har mycket god litterär smak. Adressen är Kungsbro Strand 25 och ni hittar annonsen här.
Kungsbro Strand. Lägenheten ligger ej i bild.
Läget är alltså inom krypavstånd från centralstationen i Stockholm. Avgiften är endast 3188 kronor inklusive vatten och värme.

Denna välplanerade spaciösa lägenhet om 45 kvadratmeter har egentligen allt man kan önska sig. Det finns t ex kök, badrum och sovrum. Obligatoriskt bredband för 79 kronor i månaden! Och en balkong! Med sjöutsikt! Eller åtminstone utsikt över Klarastrandskanalen. För att inte tala om att detta kanske är en av de bästa trainspotting-lägenheterna i Sverige, då man som tågnörd får full koll på all trafik norrut från Stockholms centralstation!

Och så läser den nuvarande ägaren Stjärnklart, vilket renderar detta blogginlägg. Närheten till Klarastrandskanalen säkerställer också tillgången till rent och fint drickbart vatten när undergången är här, vilket man kan läsa mer om i just Stjärnklart.

Annonsen hittar ni här. Tidigare bostadsägare med god litterär smak finns t ex här (Sätila) eller här (Gullmarsfjorden).

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

4 kommentarer:

 1. Och en sjukt överdimensionerad brulêbrännare lite nonchalant ställd i fönstret bara sådär. Men plus även för "Matmolekyler" i hyllan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. GurraG, åfaen är-det det den är tillför.
   Brännar-munstycket påminner om ett klassiskt Primus-verktyg och jag inbillade mig ett tag att lägenhetsinnehavaren vallade skidor på gamla skolans vis eller precis hemkommen från färg-borttagning av nått flytetyg.
   Emellertid med tanke på den kliniska vyn lägenheten visar upp insåg jag att den tanken måste vara fel och matlagnings-verktyg var det alltså, hehe därserman.

   Radera
 2. Min altan med sjöutsikt är större än den där lägenheten. Å andra sidan har den inte toalett.

  SvaraRadera
 3. OT: Nu blir det jobbigt för MP igen - ny forskning visar att vattenkraft orsakar växthusgaser på ett sätt som ingen tänkt på förut:

  http://www.sciencemag.org/news/2016/09/hundreds-new-dams-could-mean-trouble-our-climate

  SvaraRadera