Cornucopia?

Aktuellt

Swedbankkund - vilken bank ska du byta till?

Detta inlägg är att betrakta som reklam. Tillsammans med Compricer kan bloggen nu presentera jämförelser mellan alla bankers bolåneräntor ...

2016-10-07 16:17

Fredagsmys: Föreläsning i Ljusdal den 9:e november

Dags för lite helt icke-ironiskt fredagsmys. Jag håller en författarföreläsning i natursköna Ljusdal nära den gamla Färilaflygbasen den 9:e november. Platsen är Ericssons Bokhandel och tiden är ungefär 18:30 till 21:00.
Ja, ja. Jag hade inte en bild från Ljusdal i bildbanken. Men Ljusdal ligger i Gävleborgs län och här är ett foto på Gävleborgs slott.
Ericssons Bokhandel på Norra Järnvägsgatan 37 i Ljusdal arrangerar en författarföreläsning med mig i samarbete med ABF och Ljusdals kommun.

Det hela börjar från 18:30, då det serveras fika. Själva föreläsningen börjar 19:00 och håller på ungefär en timme. Därefter signerar jag böcker, vilket brukar ta ungefär en timme.

Vi ses där, alla som efterfrågat min närvaro lite längre norrut. Nu är det förvisso fortfarande strax söder om mitten på Sverige, men det är åtminstone halvvägs...

Jag vill passa på att påminna om att jag även håller en föreläsning på Torslanda Bibliotek i morgon lördag den 7:e oktober klockan 13-14, med efterföljande boksignering.

Ha ett fortsatt riktigt trevligt fredagsmys! 
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

10 kommentarer:

 1. Extra bra för ljusdalingarna. Vill de ta med syrran och frun på föreläsningen så kostar det inte så mycket för det är ju oftast en och samma person.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Medans fruarna I Skåne oftast har fyra spenar och lystrar till namnet Rosa. Häpp!

   Radera
  2. Tycker att ni rasifierar alldeles förskräckligt interspeciellt, och dessutom genderproblematiskt inkorrekt. Problematiserar man hansidan kan man mycket väl hitta en bortglömd Ferdinand jättebånge som anfader.

   Radera
  3. Nej, Ben!
   Det blev ej så!
   Hon var redan gift.
   Jag borde klättrat upp ur startgroparna tidigare...

   Radera
 2. Appropå ingenting: FM har förevisning imorgon kl 09-00-1500 på torget i Gällivare

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul. När jag bodde i den halvan av landet åkte vi på en dagsutflykt, ett stenkast, till Dundret för att åka skidor. Bara 60 mil t.o.r. Ett stenkast.

   Radera
 3. Jag gillade din sista bok bättre än den andra och tyckte att du fick ihop din lilla evolutionsskröna på ett intelligent och kul sätt. Kommer tyvärr inte att närvara.

  SvaraRadera
 4. Välkommen hem till mig! Jag ska se till att tjata dit alla jag känner. Båda två.:-)

  Skämt åsido, Ericssons bokhandel är ett riktigt, riktigt bra ställe. Hälsa så gott från mig;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur har det gått med din egen bok?

   Radera
 5. Gävle slott heter det, men länsresidens för Gävleborgs landshövding.

  SvaraRadera