Cornucopia?

Aktuellt

Swedbankkund - vilken bank ska du byta till?

Detta inlägg är att betrakta som reklam. Tillsammans med Compricer kan bloggen nu presentera jämförelser mellan alla bankers bolåneräntor ...

2016-10-04 11:47

Föreläsning och bokresearch idag

På morgonen idag höll jag ett inledningsanförande på Svenska Stadsnätsföreningens stora konferens Bredbandsbåten. I eftermiddag ska jag genomföra lite bokresearch för Höstsol och träffa en myndighetschef och myndighetens krisberedskap. Därav lite glest med blogginlägg.
Lite glest med åhörare.


Morgonens föreläsning hade titeln Hur robust är Sverige och fokuserade på samhällets nervsystem telekommunikationerna. Anförandet var ungefär samma som jag tidigare kört på Teleövning 2015 och för en enhet hos en myndighet inom totalförsvaret.
En del av konferensens 585 deltagare har bänkat sig.
I eftermiddag kommer jag göra bokresearch i form av ett studiebesök hos en myndighet och bland annat träffa myndighetschefen och krisberedskapen, samt titta runt lite i miljöerna.

Förhoppningsvis har jag tid för fler blogginlägg under dagen. Men nu vet ni varför det inte blev något i morse.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

 1. Skulle gärna hört din föreläsning. Går det att göra en sammanfattning i bloggen vid tillfälle?

  Vänliga hälsningar

  Nanotec

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade också tyckt det vara intressant att höra detta.
   Det går inte få något företag att sponsra ett publikt gratis arrangemang? Kanske någon offentlig organisation kan ta fram ett program om hur vi medborgare ska "preppa" oss hemma inför "när kriget kommer".

   Radera