Cornucopia?

Aktuellt

Swedbankkund - vilken bank ska du byta till?

Detta inlägg är att betrakta som reklam. Tillsammans med Compricer kan bloggen nu presentera jämförelser mellan alla bankers bolåneräntor ...

2016-10-11 10:33

Experiment: Enbart blogga via iPad

Då jag för tillfället är ganska mobil, så provar jag att enbart jobba och blogga från en iPad. Det är ju ändå älgjakt.


Detta kan innebära att ni får klara er utan nya grafer, då jag inte har tid att sätta mig in i hur jag ska ordna snygga dito via paddan. Eller tid och tid, inte prioriterar det just nu.

Till problemen hör att ladda upp bilder, eftersom Safari inte stöder direkt uppladdning av dessa till Blogger. Inte ens Google egen Chrome gör detta, så det krävs en massa omvägar för att publicera bilder. Ovanstående är uppladdad via omvägar och jag har inte brytt mig om att sänka upplösningen till vettigare nivåer.

Förhoppningsvis blir ni någorlunda nöjda ändå.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

6 kommentarer:

 1. Titta inte för länge i paddan så du missar älgen :)

  SvaraRadera
 2. Spännande val av pass, när som helst kan en älg komma klättrandes i träden.

  SvaraRadera
 3. https://itunes.apple.com/us/app/blogtouch-pro-for-blogspot/id583725471?mt=8 kanske kan hjälpa?

  SvaraRadera
 4. Trots att det är 2016 så är det många viktiga produkter som saknas. Du borde egentligen kunna redigera och lägga ut lika enkelt som i Instagram, men, tids nog kommer den funktionen också.

  SvaraRadera
 5. Har du fått skjuta nåt än...?

  SvaraRadera