Cornucopia?

Aktuellt

Swedbankkund - vilken bank ska du byta till?

Detta inlägg är att betrakta som reklam. Tillsammans med Compricer kan bloggen nu presentera jämförelser mellan alla bankers bolåneräntor ...

2016-09-29 12:22

Upp till 50% rea på Hotels.com

Detta inlägg är reklam.

Dags att passa på att boka höstens och vinterns hotellvistelser? Hotels.com kör just nu en rea på upp till 50%, inklusive på hotell i Stockholm eller för den delen resten av världen. 
48 hour sale Image Banner 630 x 300

Detta inlägg är mycket riktigt reklam.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

8 kommentarer:

 1. Menar du att stockholmarna ska sälja sina överprisade lägenheter och bo på hotell istället? ;-)

  SvaraRadera
 2. Tack för förtydligandet med att det är reklam ;).

  SvaraRadera
 3. Tack för förtydligandet med att det är reklam ;).

  SvaraRadera
 4. För en enda gångs skulle hittade jag en 50% rabatt på Hotel.com i Bryssel. Men på Booking.com var rabatten 67%. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är det inte Booking.com som säljer hotellnätter som redan är bokade av andra? Inte konstig att det blir billigt då, men inte heller speciellt värdefullt.

   Radera
  2. Jo, det har hänt. Men inte så ofta att det är katastrof. Men det är surt att behöva betala 300 Euro för ett rum när man bokat en månad tidigare för 140.... Annars så köper Hotel.com av booking.com men de vill ofta ha förskottsbetalning. Booking.com betalar du på hotellet vid utcheckning (oftast - alla har olika rutiner ).

   Radera
 5. Men de har ju i princip stående 50% erbjudande, de spammare om det hela tiden men det är alltid bara på hotell man inte vill på vid tider man inte är intresserad av.

  SvaraRadera