Cornucopia?

Aktuellt

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-ta...

2016-09-26 08:06

Svag börs väntas

Börserna går svagt i Asien och samtidigt stängde USA lägre än vid europeisk stängning. Mycket talar för att börsen blir svag idag och nedgång väntas åtminstone initialt.
Dagschart S&P-500.
Amerikanska S&P-500 stängde ner 0.35% från europeisk stängning och terminen ligger på -0.83% mot samma jämförelsepunkt.

I Asien är Hang Seng ner 0.88% och Nikkei 225 är ner 1.10%. Australiens All Ordinaries är däremot neutral på +0.01%.

Sammantaget är dock bedömningen att börsen öppnar nedåt. Därtill var OMXS30 uppe och nosade på det möjliga motståndet runt 1450 i torsdags och föll sedan tillbaka under fredagen.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

4 kommentarer:

 1. Valdebatten i USA kommer att påverka parablerna och lägger tämligen riskfritt en slant på att fam. Clinton-etablissemanget stänger locket, inifrån.
  -"Fastighetsmijardären" Donald Trump drar så i sista förseglings-spiken i kistan vilken befunnit sig alltför länge i dagsljus, adios.

  USAs EU/NATO ut ur Europa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra skrivet, +3 i översättning från ryska till svenska :)

   Radera
  2. Lyckades du ens fatta vad han försöker skriva :-o

   Radera
  3. Kan inte alla ryssar bara lägga ner. Går det inte att banna alla IPn som de postar ifrån?

   Radera