Cornucopia?

Aktuellt

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-ta...

2016-09-09 10:18

Läsare med god litterär smak säljer toppmodern villa utanför Sätila

Ännu en läsare med god litterär smak säljer sin bostad. Denna gång handlar det om en toppmodern villa utanför Sätila, lämpad för den lilla familjen, paret utan barn eller kanske den ensamstående som alla vill bo ostört med utsikt sist på en väg med högsta bekvämlighet, men med 35 minuter till Korsvägen i Göteborg. Allt till prisvärda 2 475 000:- SEK.
Sist på vägen. Läsarfoto.
Huset är nybyggt 2009 och modernt med låga driftskostnader, moderna lösningar, och omfattande uteplatser med eller utan tak som kompletterar den vidunderliga utsikten ut över Storåns dalgång.

Med bil tar det 35 minuter till Korsvägen i Göteborg, men lokalt i och runt byn Sätila hittas den mesta servicen man behöver dagligen - skola F-9, tre dagis, vårdcentral, apotek, tandläkare, frisör, bank, bankomat, mataffär, tre kiosker, järn- och byggvaruhandel, heminredningsbutik, nybyggt gym, bykrog, separat pizzeria, spa, konferensmöjligheter, 1 km bred barnvänlig sandstrand med 170 m brygga för att nå dykbart djup, camping, minigolf, dansloge, ridskola, fotbollsplaner, orienteringsklubb, eljusspår, pistolskyttebana mm.
Utsikt. Själv bor jag (ej synligt) uppe på berget längst bort i bakgrunden. Läsarfoto.
Med egen brunn och stort garage för förvaring lämpar sig huset utmärkt för preppern. Huset är förberett för installation av en kamin. Södertaket är perfekt lämpat för en omfattande solcellsinstallation. Den stora tomten om 3 672 kvadratmeter lämpar sig utmärkt för den som vill anlägga omfattande egna odlingar av grödor. Det lantliga läget möjliggör också biodling och/eller hållning av höns om anläggningar för detta uppförs.

Ni hittar huset till salu här och läsaren har den goda smaken att ha Stjärnklart liggande framme på soffbordet.

Om du ska sälja din bostad och råkar ha god litterär smak synlig på mäklarfotona, hör av dig för exponering på bloggen.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

8 kommentarer:

 1. Tyvärr gynnar INTE skattesystemet den som vill flytta ut på "landsorten" och bli mer förberedd...
  OM man kunde sälja sin bostad med vinst och investera denna vinst i nybyggen skulle den fysiska bostadsbristen vara borta på ett ögonblick..
  MEN, staten vill INTE gynna privata förmögenhetsuppbyggnader för privatpersoner utan dessa skall istället tillfalla stora byggbolag..
  :-(

  SvaraRadera
 2. Denna familj flyr landet eller?

  SvaraRadera
 3. Energiklass F är inte så bra för ett hus byggt 2009..
  Inte heller torde ett underhållskrävande minireningsverk vara så bra ur en situation där nödvändiga kemikalier krävs. Nej, hellre då en vanlig 3-kammarbrunn med infiltration men tyvärr har de naiva Mulle-Partisterna och världsförbättrarna fått för stort inflytande idag...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Världsförbättrarna, najee kanske inte direkt en ok objektiv beskrivning av dessas plakat-livsstil och angående klassning, oavsett, av hela ditt liv.
   2.5-milj för ett hus med egetfordon-tvång och längst bort på emellanåt 6-månader snöig vinterväg, näe de-e inget kustklimat på platsen, kan jag garantera.
   Glöm detta om du vill få någotsånär förutsäg tillvaro i samband med att ta-höjd gentemot världsförbättrarnas nästa, klassning.

   Radera
  2. Apropå trekammarbrunn så var min kommun och tittade på våran avloppslösning och fann sig inte nöjda med infiltrationen.
   För att rädda miljön och framför allt ösersjön har jag nu två år mig att göra rätt.
   Att sedan det på två sidor av min tomt år kor och släpper sin skit rakt ner, samt att det på de andra två sidorna åker runt en traktor med jämna mellanrum och sprider bajs från en stor tank spelade visst ingen roll .

   Radera
  3. Pastorn och -" fann sig icke nöjda" med ditt förslag.
   Det enda vilket gäller för; Stat, Landsting, Kommun, är att skicka ut ett inbetalningskort och det går ju givetvis icke med ditt reningsverk-förslag.
   Pengar åter in allt annat tal är endast pseudo-ord, välbetalt sådant.

   Pengar åter, tyvärr har vi själva bestämt och bäddat för floden av regler vilket så enkelt generar inbetalningskort från, åvan nämnda.
   Floden av förnämligt lukrativ regler är en direkt funktion av av-industrialiseringen.
   De-e endast å gilla läget duvet löneutbetalningen till istort samtliga boendes i Sverige måste ut, direkt eller indirekt.
   Floden av återvinnings-inbetalningskort.
   Återkopplingen, kommer att öka och argument för den faktiska saken återkoppling, hörs var-dag i etern.

   Bromsa/hejda floden, nej det kommer aldrig att ske.
   Att återskapa vår ratade exportindustri eller det viktigaste sin helt avgörande förmåga att existera, en seriös kunskaps-grund går tvärs emot den lukrativa och en försåtligt lockande mindre svettiga sysselsättningen att sända ut, inbetalningskort.

   Radera
 4. Det vore intressant att veta varför familjen väljer att flytta.

  SvaraRadera
 5. Nåja, själva huset kanske är toppmodernt, men läget... Jeez! Typiskt 1980-tal. De skulle kunna ställa upp grejen på Skansen bland andra minnesmärken. En Volvo 245 på uppfarten så är drömmen fulländad.

  SvaraRadera