Cornucopia?

Aktuellt

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-ta...

2016-09-10 17:01

Endast 31% av ryssarna stöder Putins parti Förenade Ryssland

Det sista som det oberoende opinionsinstitutet Levada publicerade innan de blev olagligförklarade av diktaturen i Kreml var att publicera en opinionsundersökning som visade att regeringspartiet och Putins nationalfascistiska parti Förenade Ryssland endast har 31% av ryssarnas stöd. Detta går helt emot det planerade skenvalresultatet till parlamentet och Levada är därför förbjudna.
Regeringspartiet och Putins parti har ett mycket lågt stöd från det ryska folket. Endast 31% svarade att de tänker rösta på det nationalfascistiska Förenade Ryssland i det förestående skenvalet till det ryska parlamentet, duman.

Populariteten hos partiet är också skarpt fallande, trots den massiva ryska inhemska propagandan och den statliga kontrollen över media och blyförgiftningarna av oppositionens ledare och regimkritiska journalister.

Dock gäller Stalins uttalande i Ryssland:
"Det är inte de som röstar som avgör ett val, utan de som räknar rösterna." - Josef Stalin
Skenvalresultatet är redan fastställt i diktaturen Ryssland. Att få folk att under övervakning stoppa skenvalsedlar i genomskinliga skenvalurnor är bara en formalitet för att kunna registrera lydiga undersåtar. Rösträknandet har inget med skenvalurnorna att göra.

Vad tror du att Förenade Ryssland får i skenvalet till duman?

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

35 kommentarer:

 1. "oberoende opinionsinstitutet Levada" Hahaha :-) Soros i farten igen med sina "oberoende välgörenhetsorgansiationer hahaha :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är för att han är jude, eller hur?

   Radera
  2. Nej för att du är kulturmarxist?

   Radera
  3. Nej för att du är kulturmarxist?

   Radera
  4. Oja, störta det västerländska samhället genom pk- och identitetstyranni, jo du det är ju precis jag det. Eller så nåt du fått för dig i din källare

   Radera
 2. Jag förstår inte riktigt... Är minoritetsregeringar nu antidemokratiska? Sverige är alltså en diktatur likt Ryssland?

  Lugn i stormen...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grejen är väl när man förbjuder "oberoende" organisationer. En demokrati tål "oberoende" organisationer oavsett hur oberoende de är, därför att man öppet kan ta upp alla frågor. Bara en diktatur som Ryssland behöver förbjuda sådana för att skydda de statsdiande feta arslena i Putins korrumperade vänkrets. Om du undrar så styrs Ryssland genom korruption och väntjänster, parasiter som suger ut folket under andra förevändningar. Ryssland är och förblir en råvaruproducerande bananrepublik.

   Radera
  2. En viss skilland är ju att det Svenska parlamentariska läget ganska väl motsvarar de röster som gavs, och t.ex. NOVO har ej förbjudits för att de visat dåliga siffror för regeringen

   Radera
  3. Cornu verkar ha gått en överdriven extrakurs Clintons media- och propagandaskola. Men jag skrattar ända tills jag tyvärr inser att det finns de som går på hans dravel om Ryssland, Putin och SD.

   Radera
  4. Cornu verkar ha gått en överdriven extrakurs Clintons media- och propagandaskola. Men jag skrattar ända tills jag tyvärr inser att det finns de som går på hans dravel om Ryssland, Putin och SD.

   Radera
  5. Rysstroll som jämför Sverige med Ryssland är helt enkelt patetiska. Det finns helt enkelt ingen jämförelse. Sverige är en demokrati, Ryssland är en diktatur. Hur jävla svårt kan det vara att inse. Men Ryssland är faktiskt inte en ren diktatur utan en kleptokrati vilket är sju resor värre.

   Radera
  6. Grejen är väl när man förbjuder "oberoende" organisationer. En demokrati tål "oberoende" organisationer oavsett hur oberoende de är, därför att man öppet kan ta upp alla frågor. Bara en diktatur som Ryssland behöver förbjuda sådana för att skydda de statsdiande feta arslena i Putins korrumperade vänkrets. Om du undrar så styrs Ryssland genom korruption och väntjänster, parasiter som suger ut folket under andra förevändningar. Ryssland är och förblir en råvaruproducerande bananrepublik.

   Radera
 3. Russophobia

  https://www.psychiatry.org/psychiatrists/practice/dsm/dsm-5

  SvaraRadera
 4. 31% är precis vad sossarna fick i förra valet. So, what's your point?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att sossarna inte pga detta förbjudit sifo. T ex.

   Radera
  2. Förenade Ryssland fick 49% i förra valet om de fallit till 31% så är ju det oroande i sig med tanke på hur auktoritära regimer brukar reagera när de förlorar folkets stöd (Jämför med hur juntan i Argentina reagerade för exempel). Så att jämföra med Såssarna är ju inte ens på kartan över vad som är relevant. Jag menar Såssarna kommer ju antagligen inte att invadera Åland bara för att de är opopulära eller hur? Och som Ben Dover säger så har de ju inte heller förbjudit opinions institut som visar "fel" bild av folkets åsikter.

   Radera
 5. Något kärv sits att vara rysk väljare..

  Om man nu inte vill rösta på Putins Förenade Ryssland har man Kommunisterna, tokfan Vladimir Zhirinovskys Liberaldemokraterna eller de nationella socialisterna Ett rättvist Ryssland att välja bland. Iaf om man inte är beredd att rösta på ett mikroparti som backas av färre än 1% av väljarkåren vilket lär garantera att de inte har en vettig plattform att stå på ifall de skulle lyckas locka till sig en avsevärt större andel av väljarna vid nästa val.

  Som att välja mellan kolera, kolera, kolera eller kolera..

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Liberaldemokraterna" låter väl som ett toppenparti eller?

   Radera
  2. Så med andra ord är Ryssland av idag ett stort lajv av "Moon over Parador" Man kan rösta på vilket parti man vill, men det blir ändå Putin som president

   Radera
  3. Jo de har ett mysigt partiprogram. Det saknar dock varje koppling till liberala eller demokratiska värderingar varför det går att argumentera för att namnet är något missvisande. Bl a framförde partiledaren för något år sedan idén om att Alaska skulle återtas av USA. Överlag kan man nog beskriva partiet som Förenade Ryssland på en rejäl kur steroider och där Putin betraktas som en liten fjolla.

   Radera
  4. Jag tycker det var roligare när partifuhrern försökte beordra sin livvakt att våldta en höggravid kvinna som råkat kritisera honom.

   Radera
  5. @gbd crvx

   Så är det. Putins "approval rating" är enligt Levada Center fortfarande 82%, samma som vid mätningen i januari i år även om hans parti dykt i opinionsundersökningarna. Men det verkar vara lite så Kreml sköter sin image. Allt som går bra i Ryssland är tack vare Putin medans allt som är mindre bra beror på inkompetenta och korrupta politiker. En kanske inte helt fungerande strategi i det långa loppet visar det sig nu.

   Radera
  6. @Ben Dover

   Det som är "roligt" är väl att den senaste oberoende opinionsundersökningen visar på att 9% av ryssarna skulle rösta på partiet, med samma partifuhrer, om det vore val idag?

   Radera
  7. Självklart - han bad ju om ursäkt och sa typ att han kanske varit lite oförskämd.

   Radera
 6. Fan vad ni håller på RB och Martin,

  Sverige har SD och Fria Tider, Avpixlat och oponionsinstitut som ger SD 30%, en sjuhelvetes nagel i ögat för M och S men inte har Åkesson fått en kula i pannan och Avpixlats redaktion har inte brunnit.
  I sverige är vi dessutom upprörda över att gammalmedia vinklar lite för mycket och lägger locket på mellan varven (vilket dom gör) och den åsikten luftar vi gärna och ofta utan att vara oroliga för att spärras in utan rättegång i ett år eller två.

  I Ryssland så är ju för i helvete de flesta oppositionspolitiker trakasserade av säkerhetstjänst och polis och journalister är det open season på, det finns HUR MYCKET information som helst om det.

  Hur kan ni tro att ni får någon som helst respekt i tråden när ni håller på som ni gör, idioter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är man arg på världen för att man inte fått tillräckligt med brudar eller pengar kan man så klart försöka ljuga för sig själv och andra om hur världen ser ut.

   Radera
  2. SD behandlas med vantar på av nån anledning. Deras ursprung ligger dem till last.
   Men det ger ett demokratiskt dilemma för oss. När 20% av väljarkåren inte har något inflytande eftersom det parti som framför deras (och senare även regeringens ) åsikter eftersom de kallas rasistiska så är det ett problem.

   I Ryssland så gillar man starka ledare. Putin är en sån. Han har mer än 50% av folkets gillande.
   I USA väljer man ledare. Valet står mellan två avskydda personer.
   Men de får nog skylla sig själva, valsystemet tvingar fram dessa kandidater!

   Radera
  3. Man väljer ledare även i Ryssland. Vilka alternativ finns till att gilla Putin?

   Radera
  4. Om du kritiserar någon eller något av den rådande regimen i Sverige så blir du:

   *av med jobbet *utesluten av facket *dina torgmöten blir störda *ägg i ansiktet *misshandlad på t-banestationen *ytterdörren igenlimmad *dina barn blir mobbade *bildäcken sönderskurna *din lägenhet blir stormad och sönderslagen *brevbäraren delar inte ut din post *reportrar ringer på din dörr och undrar varför du skriver systemkritiska inlägg *graffiti på fasaden till ditt hyreshus
   *valblanketter blir bortplockade och slängda i papperskorg

   Frågan är när morden på politiker och journalister kommer i Sverige? Då tänker jag på dom som börjat öppna ögonen och ser vad som håller på att hända i Sverige.   Radera
  5. Ja shit steget från grafitti till mord är kort.

   Radera
  6. För övrigt så har vi ju haft två politikermord i modern tid, men det har ju inte drabbat den grupp som du vill gulla med så deras lik kan du inte använda som politisk hävstång. Synd va? Jävla äckel.

   Radera
  7. Svaret på frågan ovan: Man kan ju ogilla honom!
   Det valet är det mindre än 50% som väljer!

   Ryssarna är kanske inte så vana vid politikerval. Men det har varit värre tider i Ryssland än idag!

   Radera
  8. Politiker i vissa partier blir styvmoderligt behandlade när de blir misshandlade: http://avpixlat.info/2016/09/11/skarpt-straff-for-hatkvinna-som-misshandlade-sd-politiker/

   Radera
 7. 38% vet inte vem de ska rösta på eller tänker inte rösta. Chansen är väl ganska stor att dessa 38% inte röstar och då får väl i princip Förenade Ryssland egen majoritet?

  Vad var det för kontroversiellt att skriv om det?

  SvaraRadera