Cornucopia?

Aktuellt

Swedbankkund - vilken bank ska du byta till?

Detta inlägg är att betrakta som reklam. Tillsammans med Compricer kan bloggen nu presentera jämförelser mellan alla bankers bolåneräntor ...

2016-09-25 17:25

Det som händer på bokmässan stannar på bokmässan

Så var årets bokmässa över och bloggen kommer återgå till normal uppdaterinsfrekvens igen. Så länge följer en egovägg med bilder från mässan, enligt branschdevisen det som händer på bokmässan stannar på bokmässan. Vilket mer är en form av riktlinje och inte en regel för att parafrasera Pirates of the Caribbean.
Samtal på Kultur i Västs berättarscen  tillsammans med min förläggare Jennifer Lindström från Massolit.

Hyfsad annonsplats på tavlan vid mässans huvudentré ut mot Korsvägen.

Rådjur i strålkastarljuset. Boksignering tillsammans med Robert Karjel och Anna Jansson efter det gemensamma seminariet Hur sårbara är vi i vår vardag? Robert Karjels Efter monsunen måste ni läsa, då den om möjligt är bättre än De redan döda  och Anna Janssons senaste Rädslans fångar handlar om en domedagssekt på Gotland.

Obligatoriska King Size-räkmackan på Heaven 23. Bord bör helst bokas ett år i förväg inför mässan. Liksom rum på hotellet.
Ja precis. Man måste förstås arrangera en middagsselfie i bästa prettostil. Här med Elvis tecknare Tony Cronstam, legendariske Johan Zillén från Akademibokhandeln Center Syd, författarmakarna Leffe och Caroline Grimwalker, samt bloggrannen tillika numera författarkollegan Magnus "Morgonsur" Ernström.

Framträdande hos Storytel.

Boksignering hos SF-bokhandeln.

Boksignering hos Kultur i Väst.
Nu återstår bara att vila upp sig efter fyra dygns konstant arbetande. Tack till alla som kom förbi och hälsade, lyssnade eller köpte böcker.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

7 kommentarer:

 1. Korrekt citat är " What happens on the road stays on the road " !! Det syftar från början på att om man är på tjänsteresa för en stor svensk telekomjätte i ett uland och sen råkar ramla in på en bar i afrika och ta några öl och bjuda en sexig afrikanska på några whiskey osv så är det inget någon annan bör skvallra om.
  Somna inte innan hon har gått hem.

  SvaraRadera
 2. Jo jo men egentligen hängde du hela mässan hos Arkiv Förlag och tjuvläste Adorno och Foucault.

  SvaraRadera
 3. Brazzaville var häftigt !

  SvaraRadera
 4. Såhär i dyning av bokmässa.
  - "Pirates of the Caribbean" vill man läsa riktig Pirat-historik, ej filmsaga, gäller bok;
  Pirates of the Spanish Main.
  Kan finnas hos Bra Böckere AB, Höganäs "Pirater i Karibiska havet"

  SvaraRadera
 5. Rådjur? Här är vi inte blygsamma. En gammal galt är en mer passande beskrivning.

  SvaraRadera
 6. Du glömde väl inte att besöka Nya Tiders monter?

  SvaraRadera
 7. Det låter som OP fick sig ett ligg. Fast är du inte gift och har barn? Kanske därför det stannar på mässhallen (där jag utgår ifrån att allt fältarbete skedde).

  SvaraRadera