Cornucopia?

Aktuellt

Swedbankkund - vilken bank ska du byta till?

Detta inlägg är att betrakta som reklam. Tillsammans med Compricer kan bloggen nu presentera jämförelser mellan alla bankers bolåneräntor ...

2016-09-22 07:54

Bokmässan - kaoset dagen innanIdag börjar bokmässan i Göteborg. Mina officiella framträdanden börjar först i morgon. Så länge kan ni få lite bilder från kaoset dagen innan.
Storytels, Massolits och B Wahlströms monter. Här hittas jag ibland. B08:22

Vertigo Förlag säljer kvalitetsporr och rysare. Här bistår författar- och spökskrivarparet Leffe Grimwalker (fd Delo) och Caroline Grimwalker (fd L Jensen) förläggaren Alexandra Nedstam och PR-personen Marthina Elmqvist att packa upp. B02:01 är diskret placerad så man snabbt kan försvinna in i folkhavet efter litteraturköp om vuxenkramar.
Allmänt kaos nedan. Sägs bli Bokmässan.Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

7 kommentarer:

 1. Ah, Vertigo, min ungdoms hjältar. Var är fil dr C-M Edenborg?

  SvaraRadera
 2. Finns det någon lista över alla deltagare som man lätt kan överblicka för att se att endast godkända förlag deltar? Jag vågar inte gå dit annars, jag kan ju råka förknippas med någon som inte har sunda värderingar genom att befinna mig i samma lokal och därmed indirekt stötta deras åsikter.

  Tack på förhand!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har hört att det finns böcker på Massolit som knappast kan ses som förenliga med människor lika värde, t ex finns en bok som förhärligar våld och arabisk poesi.

   Radera
 3. VAR finns Europapallen med BiB Rött ? ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bara att följa den omisskännliga stanken av din mamma.

   Radera
  2. Host host... harrkel harrkel..

   Nu var min ömma mdoer så gott som helnykterist även om en fingerborg portvin kunde slinka ner

   F.öv så gick hon bort för 2 år sedan så ...

   Radera