Cornucopia?

Aktuellt

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-ta...

2016-08-04 11:18

Boksignering Stockholm idag 16 - 19 - Adlibris säljer nu E-bok och MP3-bok

En snabb påminnelse om att jag signerar böcker hos Science Fiction Bokhandeln i Stockholm mellan klockan 16:00 och 19:00, eller till böckerna tar slut. Adlibris har nu även efter en dryg vecka Stjärndamm till salu som E-bok för 147:- och nedladdninsgbar ljudbok för 147:-.

Idag signerar jag böcker på SF-bokhandeln i Gamla Stan i Stockholm. Adressen är Västerlånggatan 48 för er som inte varit där förut. Närmaste tunnelbanestation är Gamla Stan, och det är i princip bara att gå rakt upp från stationen.

Ni hittar mig där mellan klockan 16:00 och 19:00 eller till böckerna tar slut.

Det går nu även att köpa E-boksutgåvan av Stjärndamm hos Adlibris, liksom den nedladdningsbara ljudboken. E-boken ligger i skrivande stund på 5:e plats på Adlibris E-bokstopplista och på första plats bland science fiction, alla format.

Jag hoppas vi ses på SF-bokhandeln. Läser du bara E-böcker, ta med en spritpenna så kan jag signera omslaget till din e-bokläsare...
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar