Cornucopia?

Aktuellt

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-ta...

2016-07-03 18:10

Veckans OMXS30 - kraftig återhämtning på Brexit

Stockholmsbörsens storbolagsindex OMXS30 kraschade i måndags ikapp midsommaraftonens Brexitpanik. Sedan dess har i stort sett hela raset återhämtats.
Dagschart OMXS30
Långsiktig trend är förstås fortfarande nedåt, men den kortsiktiga trenden ser nu ut att peka uppåt.

Återstår förstås att se hur börsen utvecklas framöver, men den som köpte på Brexitraset verkar onekligen ha gjort en god affär. Förutsatt man går ur med vinst och inte sitter kvar när utförslöpan blir brant igen.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

4 kommentarer:

 1. Många tror nog att Brexit inte blir av, jag tror dom kommer få sig en chock, igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det trodde inte Boris Johnson heller. Som talesättet "Var försiktig med vad du önskar, du kanske får det".

   Radera
  2. Frågan är också med vilka förutsättningar de gör det. Om de lämnar med frihandelsavtal intakt så bör det ju inte ha någon större inverkan på ekonomin (om man nu inte tror att UKs inflytande är viktigt).

   Sen bör man ju fråga sig ifall man verkligen tror att företag kommer tjäna så mycket mindre pga brexit? Det kanske är så att marknaden insett att det kanske inte vore så farligt ändå trots allt...

   Radera