Cornucopia?

Aktuellt

Mina e-noveller nu som ljudböcker på Storytel

Mina tre e-noveller Valet, Berget och Oscar finns nu som ljudböcker på Storytel . I väntan på min nästa roman Höstregn, uppföljaren till Hös...

2016-07-21 12:04

Unboxing Stjärndamm

Det kom några paket idag.







Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

6 kommentarer:

 1. Larsdotter?

  Vänliga hälsningar

  Nanotec

  SvaraRadera
  Svar
  1. Slump. Novellsamling jag har novellen "Berget" i.

   Radera
 2. Grattis! Du har åstadkommit många böcker nu!

  SvaraRadera
 3. Undrar om man kan gå och lägga sig och vakna den 27?

  SvaraRadera
 4. När kommer boken ut som ljudbok och var köper jag den? Behöver någonting att lyssna på under sommarfisket! Får du förresten lika mycket betalt om jag lyssnar på den via en ljudbokstjänst som om jag köper den som ljudbok? Betalar normalt sett ogärna för böcker men är villig att lägga en slant på Stjärndamm, känns rätt att betala för sånt som man uppskattar. Stjärnklart är förresten helt fantastisk. Den hade fungerat ensam men Stjärnfall var en värdig uppföljare, ser verkligen fram emot upplösningen nu!

  SvaraRadera
 5. Trevligt. Jag kommer förbi på onsdag och köper en bok av dig.

  SvaraRadera