Cornucopia?

Aktuellt

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-ta...

2016-07-22 18:00

Två timmar kvar på auktion 4/10 - nya auktioner signerade exemplar Stjärndamm 9/10 och 10/10

Nu finns den sjunde och åttonde auktionen  för signerade och numrerade exemplar av Stjärndamm ute. Samtidigt är det nu bara två timmar kvar på auktion nr 4/10.

Porto ingår. Det kommer nu gå ut två auktioner om dagen, så den sista auktionen slutar den 25:e augusti och vinnaren, om Posten samarbetar, kan få boken före den 27:e.

Klockan 20:00 ikväll avslutas auktionen på exemplar 4/10.

Stjärndamm släpps till butikerna den 27:e juli. Boksigneringar sker på SF-bokhandeln i Göteborg den 27:e klockan 16:00 fram till 19:00 eller böckerna tar slut, samt SF-bokhandeln i Stockholm den fjärde augusti från 16:00 till 19:00 eller böckerna tar slut. E-bok och strömmande eller nedladdningsbar ljudbok släpps också den 27:e juli.

Vill du istället förbeställa Stjärndamm kan du göra det från Adlibris för 189:- SEK eller från Bokus för 189:- SEK
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

4 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 2. Två timmar kvar?! Skönt då hinner jag. Trodde det var försent.

  SvaraRadera
 3. Hörde Stjärnklart på Storytel.
  Ungefär som Guillous Hamilton.
  Helt OK för slölyssnande.
  John Le Carre däremot.både finess och stil.
  Bra försök!
  Kan bli TVserie på SvT om du har tur.
  PK trimma manuset så är du hemma.

  SvaraRadera
 4. Var släpps den som e-bok/ljudbok idag??!!
  Sitter fast som del av Sveriges krisberedskap och kan inte ta mig till någon annan bokhandel än min lokala och min lokala skulle inte ha boken varken idag eller imorgon!

  SvaraRadera