Cornucopia?

Aktuellt

Swedbankkund - vilken bank ska du byta till?

Detta inlägg är att betrakta som reklam. Tillsammans med Compricer kan bloggen nu presentera jämförelser mellan alla bankers bolåneräntor ...

2016-07-27 14:09

Stjärndamm nu på nätet, e-bok och i vissa butiker - signering i Göteborg klockan 16-19 idag

Min tredje och sista roman i Stjärnklartserien är nu släppt och hittas online och än så länge i vissa butiker. Som vanligt tar det tid att distribuera ut böcker, inklusive E-böcker. E-bok finns dock redan hos iBooks och Bokon.
Adlibris topplista skönlitteratur uppdateras live. Periodvis har Stjärndamm legat på plats ett, men det är förstås svårt att tampas med den kommande nya Harry Potterboken.

Boken finns i inbundet hos Science Fiction Bokhandeln i Göteborg. Om du sett någon annan fysisk butik som redan fått in boken skriv gärna det i en kommentar.
Adlibris topplista
tidigare idag. #1.

Jag kommer sitta och signera böcker på SF-bokhandlen i Göteborg klockan 16 - 19, eller tills böckerna tar slut, vilket kan gå rätt fort. Så vill du absolut optimera chanserna att få boken redan idag, se till att vara där vid 16. Vilket dock inte innebär någon garanti på att det finns böcker. Du hittar SF-bokhandlen på den trendigare delen av Kungsgatan, nära korsningen till Göteborgs svar på Södermalm dvs Magasinsgatan.

Boken finns annars hos Adlibris för 189:- SEK, Bokus för 189:- SEK och CDON för 189:- SEK. Adlibris hade ett tag idag fått för sig att boken var slut (ni vet, IT...) och avbokade förbokade ordrar, men det går att beställa nu igen.

iBooks topplista. Stjärndamm #1.
Det här med IT är som bekant svårt. Därför tar det några dagar att distribuera ut E-böcker och nedladdningsbara ljudböcker till E-bokshandlarna. Bokon har däremot redan lyckats med detta och har nu E-boken till salu för 145:- SEK. Bokon kan också konvertera till Kindles propriära format och skicka den till din Kindleadress.

Även Apple har klarat av att få Stjärndamm distribuerad som E-bok och den finns nu hos iBooks.

Vi ses på SF-bokhandeln i Göteborg om knappt två timmar, alternativt nästa vecka den 4:e augusti på SF-bokhandeln i Stockholm 16-19.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

15 kommentarer:

 1. Gratulerar! Gissar på ännu en succé :)

  Storytel har också boken i sortimentet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De har boken i sortimentet ja, men den går inte att spela upp än. Kommer väl under dagen hoppas jag.

   Radera
  2. Hmm, jag startade precis om appen och då gick det plötsligt att spela boken. Knappen var "utgråad" före. Jaja, då ska det lyssnas lite nu då.

   Radera
  3. Märkte själv. Var irriterad igår på storytel att de inte fått in boken.
   Var likadant i morse och då ilsknade jag till lite, men backade ut från bokens sida och in igen så det blev uppdaterat, då gick det att ladda ner den.

   Radera
 2. Kämpa på, efter senaste "romanen" kan det väl bara gå uppåt.

  SvaraRadera
 3. Najs! Hade bokat den på bibblan men eftersom jag sitter i skärgården i 3 veckor så kunde jag inte vänta utan köpte e-boken. Det får du ta som ett gott beröm för ditt författarskap, snåljåpen slantar upp för att få läsa lite tidigare :)

  SvaraRadera
 4. Kul, grattis! När kommer ljudboken? För oss som tillbringar semestern ömsom i bil och ömsom med småbarn i babybjörn är detta ett ypperligt alternativ.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vissa lässvårigheter råkar man ut för. Lyckades få lilian är sova - köpte boken, laddade ner, konverterade till kindle, laddar upp på läsplattan, lyckas landa på sofflocket och utstöta ett tyst "aah" när jag slår upp första sidan - och så vaknar hon. Pottan, blöja, fixa välling, mata lite och hon somnar igen. Tillbaka till sofflocket, läser två-ish kapitel, hon vaknar, skriker lite och lägger en klassisk tsunami-spya. Kod röd, alle man på däck! Av med alla kläder, på med nya, trösta, sanera sängen, ner till tvättstugan, tvätta. Där sitter jag nu.

   Får försöka läsa när jag går och lägger mig, de där gyllene 15 minuterna innan man självslocknar :)

   Radera
 5. Storytel släpps imorgon. Passar bra då jag skall gräva ett murdike

  SvaraRadera
 6. skönt.. ljudbok så man kan fördriva tiden på natten när man delar ut tidnigar.. ;)

  SvaraRadera
 7. Äntligen. Håller på att ladda hem till biblioteket. Trevlig sommar.

  SvaraRadera
 8. Mycket bra bok, tråkigt att det är över... men som allt annat vet jag på något sätt att det kommer att komma mera från Lars, inte som Stjärnklart men något annat, som säkert det med kommer att vara superbra!

  SvaraRadera
 9. Trevlig bok, en riktig "page-turner". Synd att den var något kort.

  SvaraRadera
 10. Götterdämmerung! Jag gillart. Tack för en bra avslutning!

  Vad ska vi läsa nu då..

  SvaraRadera