Cornucopia?

Aktuellt

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-ta...

2016-07-09 14:15

Sju hektar strandfastighet och BOL för dig med god litterär smak

Dags att uppmärksamma ännu en bostad till salu, där säljarna har god litterär smak. Det handlar om sju hektar invid lugna och avskilda Gullmarsfjorden innan för Lysekil. Kan inte bli mycket bättre än så.
Huset på bilden har inget med objektet ifråga att göra. Annat än att det också är en strandfastighet och falurött.
För endast 3 195 000:- SEK får du en perfekt bug-out-location, komplett med egen badvik, nästan inga grannar, nästan sist på vägen, elinstängslad köksträdgård, 71 410 kvadratmeter egen mark, en ordentlig Wasaugn för uppvärmning med ved, modern vedspis med ugn för matlagningen när zombieapokalypsen kommit (kommer zombies sätter du dig bara i din eka och ror ut till zombiefritt djup och avvaktar), gäststuga för svärmor så hon bo någonstans när hon inte passar barnen efter apokalypsen, och en lada stor nog för alla dina preppingbehov. Ladan har också sitt tak mot söder och kan med fördel täckas helt med solcellspaneler. Markerna verkar även kunna ge utrymme för lite betande kreatur och färsk högvärdig proteinreserv om man kan slänga upp ett treväggars vindskydd för jordens och skogens behov.

Dessutom ligger fastigheten inom ett naturreservat så någon risk för obehagliga överraskningar i form av att grannfastigheterna styckar av tomter åt medelklassen och om möjligt ännu värre - norrmän - är obefintlig.

En toppfastighet jag själv skulle kunna tänka mig. Fem konservburkar av fem möjliga.


Som vanligt, om ni ska sälja er bostad, se till att produktplacera mina böcker på mäklarbilderna så ska jag försöka uppmärksamma ert objekt här på bloggen. Hur jag vinklar det hela är en annan sak.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

10 kommentarer:

 1. Hm. Varför säljer dom sin BOL efter att ha läst dina böcker?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet varför och det finns inget motsatsförhållande här.

   Radera
 2. Jonstads Kollaps passar ju också bra in på BOL-temat.

  SvaraRadera
 3. Njae, läget i närheten av kraftigt hårdgjorda militära installationer kräver nog att man är selektiv när det handlar om vilket SHTF-scenario man preppar för där...

  SvaraRadera
 4. Hmm, gäsp......

  SvaraRadera
 5. Mindre bra ställe med en BOL inte långt från Sveriges största/enda raffenaderie och röjdykarbas....

  SvaraRadera
 6. Oscilloskop och stjärnkikare på ovanvåningen. Ingen risk för sysslolöshet :)

  SvaraRadera
 7. Ingår litteraturen? Kan också vara praktiskt om duburken slutar fungera...

  SvaraRadera