Cornucopia?

Aktuellt

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-ta...

2016-07-19 11:00

Podcastintervju hos I krig och fred

"Ryska Armén - Artigt folk"
Samma text på ryggen.
En referens till den ryska
invasionen av Krim.
Säljs i butik i Ryssland.
Just nu genomför jag en intervju med Gota Media/Borås Tidning, så det blir inget blogginlägg för stunden. Istället kan ni lyssna på en intervju med mig i podcasten I krig och fred.

Podcastintervjun spelades in den 30:e maj, så det har gått några veckor sedan dess.

Därmed har en del hänt sedan dess, t ex kunde jag den 17:e juni gå ut med att det är SVT som jobbar med att göra min roman Stjärnklart till en TV-serie, vilket jag inte kunde vid podcastintervjun.

Jag och Björn Wegner pratade om försvarsfrågor, litteratur, bloggande och prepping. Exakt vad som är med i den slutliga sammanklippningen vet jag ej, då jag inte har tid att lyssna på mina egna intervjuer. Skriftliga intervjuer går att snabbläsa.

Lägger så länge ut en bild på en T-shirt som varje hyfsat ironisk prepper bör ha redo i hemmet.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

5 kommentarer:

 1. Du ser rätt grym ut, även med tröjan. Men ingen vill veta var du har köpt din tröja. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Misstolka mig rätt, inser jag nu. Jag vill ha dig kvar. Men ironiskt roligt på ett annat plan.

   Radera
 2. Får jag slänga in en Rysk fredagsmys på en tisdag? Jag vet dock inte om det brinner mer än det brukar. https://lance.modaps.eosdis.nasa.gov/cgi-bin/imagery/single.cgi?image=Russia.A2016201.0750.2km.jpg

  SvaraRadera