Cornucopia?

Aktuellt

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-ta...

2016-07-25 16:31

FLASH/BREAKING: Putin levde redan 1880

Det är välkänt att Rysslands president Vladimir Putin har evigt liv och tidigare identifierats så långt bak som 1920. Jag kan nu avslöja att han levde redan 1880, då han stod som modell för en av karaktärerna i Ilja Repins tavla Zaporogkosacker skriver brev till den turkiske sultanen.
Zaporogkosacker skriver brev till den turkiske sultanen.
Repin påbörjade arbetet med tavlan Zaporogkosacker skriver brev till den turkiske sultanen redan 1880, vilket inkluderade en researchresa till Zaporogområdet runt floden Dnepr i Ukraina. Där skissade han bland annat av ett antal ansikten, som kom att återfinnas i tavlan. En av dessa ansikten visar sig vara en med lösmustasch maskerad Vladimir Putin.


Vladimir Putin i Zaporogkosacker skriver brev till den turkiske sultanen
Detta är i sig inget överraskande. Putin är redan fångad på bild så långt bak som 1920, men jag kan nu alltså lägga till ytterligare 40 år till hans liv.

Frågan måste därför återigen vara vad exakt Putin ägnar sig åt när han periodvis försvinner, för att sedan återkomma till synes ett antal år yngre?

Kan detta vara anledningen till den minskande befolkningen i Ryssland? De högsta makthavarna i Ryssland har alltid levt på folkets blod. Och hur är det kopplat till Tjeljabinsk-meteoren, Uralien och tidigare även den Tunguska smällen?

Värt att notera är att Putin 1880 redan var åtminstone 40 år gammal, även om lösmustaschen gör det svårt att exakt fastställa åldern. Så Rysslands käre lillefar verkar mycket väl vara världens äldsta man, tillika vid mycket god vigör.

Ilja Repin tvingades göra en ny version av tavlan, där Putins utrymme mystiskt lämnades tomt, men skadan var redan skedd och Putins ansikte hade redan förevigats.
Den nyare versionen av tavlan, där Putin alltså saknas. 
Man måste här fråga sig varför Putin ströks från tavlan som slutligen presenterades 1932? Uppenbarligen höll han redan i trådarna på den tiden.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

9 kommentarer:

 1. I'm Putin MacLeod of the clan MacLeod. I can not die.
  There could be only one!

  SvaraRadera
 2. Haha +1 !! Dagens bästa uppslag till en ny bok ?

  SvaraRadera
 3. Hohojoje Puttin, den lille rackaren. Han är en rymdödlasom inte åldras, självklart i maskopi med Usa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, han är i maskopi med judarna, Rothschild och Illuminati såklart. De i sin tur styr USA och väst med hjälp av Chemtrails och HAARP.

   Tydligen så styr de även öst... Det är kört, inte ens vårt sista hopp Putin kan rädda oss - han är ju en av dem!

   Radera
 4. http://kkrva.se/wp-content/uploads/tibell.jpg

  Eller började han som Gustaf af Tibell? Hajade jämnt till när jag besökte Krigsakademins hemsida förr

  SvaraRadera
 5. DET går i dvala i 26-27 är (King hade dock tydligen fel angående längden på dvalan)...

  SvaraRadera
 6. Undrar om inte Trump också är av samma sort. Hans kärlek till Putin sträcker sig över flera decennier enligt
  Washington Post

  SvaraRadera
 7. Putin syntes redan vid Poltava 1709 när Sverige fick storstryk av ryssen......

  SvaraRadera