Cornucopia?

Aktuellt

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-ta...

2016-07-11 19:08

Bokrelease för Stjärndamm hos SF-bokhandeln i Göteborg 27/7 och Stockholm 4/8

Bokreleasesigneringar för Stjärndamm är nu fastställda till onsdagen den 27/7 i Göteborg och torsdagen den 4/8 i Stockholm. Platserna blir Science Fiction Bokhandeln på respektive ort och tiderna blir från klockan 16:00 och fram till klockan 19:00 eller när böckerna tar slut.

Signeringarna finns som event på Facebook om ni vill ansluta er den vägen.

Det kan vara en god idé att vara på plats redan klockan 16:00, då jag brukar signera bort inplockade cirka hundra böcker per butik på en dryg timme. Det går förstås att köpa boken i förväg och återvända för signeringen, men det finns risk att jag ger mig redan vid 18-tiden om böckerna tagit slut. Vilket de brukar göra.

Stjärndamm släpps i samtliga format - inbunden, E-bok, nedladdningsbar och strömmande ljudbok, inklusive Storytel, den 27/7, givet att boklådornas IT-system klarar av att uppdateras det datumet, men jag signerar alltså först den 4/8 i Stockholm. Det blir väl någon form av enklare förplägnad, typ sockerdricka och chips medan ni väntar i signeringskön.

I Göteborg ligger Science Fiction Bokhandeln på den roligare delen av Kungsgatan, dvs nästan vid korsningen till Magasinsgatan och i Stockholm ligger butiken på den där huvudgatan i Gamla Stan (Västerlånggatan?).

Jag har inte fått några andra uppgifter om signeringstillfällen från förlaget än och inte heller något om signeringar i Skåne.

Ni kan förstås redan idag även förköpa Stjärndamm som inbunden bok hos Adlibris för 189:- SEK respektive Bokus för 189:- SEK.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

3 kommentarer:

 1. Västerlånggatan 48 för oss i 08.

  Vänliga hälsningar

  Nanotec

  SvaraRadera
 2. "Samtliga format" men inte pocket vilket jag föredrar av viktsjäl. Pocket innebär väl också färre döda träd och vad gäller transporter lägre förbränning av döda dinosaurier...

  SvaraRadera
 3. Dagens ilandsproblem- jag har båda i inbundet, och ett storytelabonnemang.

  Att ha två av tre i inbundet är ju meningslöst, men har man inte tid att sitta ner och bläddra i döda träd så...

  SvaraRadera