Cornucopia?

Aktuellt

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-ta...

2016-07-10 11:04

Bloggläsarnas semester 2016

Ute regnar det förstås, men många bloggläsare har ännu inte börjat sin semester, vilket verkar vara en korrekt väderanalys. Nedan har ni resultaten från tidigare undersökning om semesterveckor för de kära bloggläsarna i år.
Bloggläsarnas semester 2016
Ser att andelen som tar ut semester råkar peaka samma vecka som Stjärndamm släpps, dvs vecka 30 den 25:e - 31:a juli. Bra tänkt där, eller kanske en slump?

Semester verkar i år alltså vara något som toppar i slutet av juli, istället för i mitten av juli. Bra tänkt, som sagt.

Semestertiderna har oavsett bara börjat, men själv har jag förstås inte semester utan ägnar tid åt att skriva på Höstsol.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

6 kommentarer:

 1. Semester är ju till för löneslavar att göra det som de egentligen vill, alternativt fly in i dimman. Gör man redan precis det man vill finns ingen anledning att ha semester. Grattis!

  SvaraRadera
 2. Du har ju redan haft din semester, segelsemester är väl inte det sämsta. Särskilt innan alla andra ger sej ut och trängs i skärgårn.

  SvaraRadera
 3. Semester är för landkrabbor.
  Dessutom har du stavat fel i första stapeln, samt frågan slår mig - kan man inte ha semester under juni månad?

  SvaraRadera
 4. Tycker det är som vanligt varje år. Semesterlistan säger 28/29-31/32 på varenda jäkel men kontoret är nästintill tomt efter midsommar och man ser inte röken av folk förrän slutet av Augusti/början av September. Alibijobbas mycket från lantställen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker det är bra att folk jobbar från lantstället, segel/motorbåten i IT-åldern. Ser bara fördelar som mindre trängsel på vägarna och i kollektivtrafiken. Renare luft i stan. Mindre folk på kontoret är också skönt då man är mer produktiv och får mer gjort.

   Radera