Cornucopia?

Aktuellt

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-ta...

2016-07-16 18:58

Auktion signerat exemplar Stjärndamm 1/10

Dags att dra igång auktionerna för signerade och numrerade exemplar av Stjärndamm. Nedan följer den första auktionen på den inbundna boken.


Porto ingår.

Stjärndamm släpps till butikerna den 27:e juli. Boksigneringar sker på SF-bokhandeln i Göteborg den 27:e klockan 16:00 fram till 19:00 eller böckerna tar slut, samt SF-bokhandeln i Stockholm den fjärde augusti från 16:00 till 19:00 eller böckerna tar slut.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

3 kommentarer:

  1. Kommer naturligtvis att läsa sista delen. Man vill ju veta hur det slutar.

    Tyvärr verkar det i verkligheten ganska tunt med utomjordingar. Inte ens en radiosignal, vilket säger ganska mycket om vår prekära situation på en blå lite prick hängande i rymdens ofantlighet.

    För preppers kanske man bör inflika att vissa som professor Nick Bostrom förutspår det stora filtret som decimerar aspirerande intelligenser. Han har massor med intressanta skrifter. Dock finns ingen som förklarar hur en människa med en livslängd på 80 år kan ha någon som helst betydelse för något alls.

    SvaraRadera