Cornucopia?

Aktuellt

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-ta...

2016-06-23 12:48

Stjärndamm kan nu förbokas hos Bokus

Tredje och sista romanen i min Stjärnklartserie går nu att förboka hos Bokus.

Priset är 189:- SEK som inbunden och leverans förväntas i vecka 30.

Boken har redan gått direkt in på Bokustoppens förstaplats över mest sålda böcker igår. Se skärmdump ute till höger.

Bokens inlaga är för övrigt nu slutkorrad och lämnas in till tryck idag.

E-bok liksom ljudbok för nedladdning och streaming släpps samtidigt som inbunden bok, dvs den 27:e juli. Det blir återigen ingen ljudbok på plastskiva, då alldeles för få köper sådana numera.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

5 kommentarer:

 1. Hoppas det inte är så mycket 6-beningar och zombies i sista delen...😉

  SvaraRadera
  Svar
  1. .. men nu är den beställd...

   Radera
 2. In hoc signo vinces, om fortsättningen inte går ut på att förbundsarken hela tiden funnits i Gamla Uppsala och egentligen är en mulitiversa-walki-talki som laddas med hjälp av diverse helgon-ben och kan användas för att leda in en rymd-rote med bemannad av galaxhopspiloterna Gabriel och Natanael som bombar skiten ut sexbeningarna så blir jag djupt besviken. (Kryptonyklarna hade ju Jockie med hem från besöket Jerusalem såklart).

  SvaraRadera
 3. Kan man förboka en e-bok, tänk om de tar slut...

  SvaraRadera
 4. Snart finns den på plusbok också, från den 13:e juli kan man boka den där för 129 kronor. Fast då måste man vara medlem för 89 kr/mån förstås. Så det gäller att man köper en massa böcker :)

  SvaraRadera