Cornucopia?

Aktuellt

Prognos: Kraschen i Stockholms bostadsbubbla - om 90-talets nedgång upprepas

Utvecklingen för Stockholms lägenhetsprisindex speglar än så länge väldigt exakt utvecklingen för lägenhetspriserna på Östermalm under 90-ta...

2016-05-12 13:09

Stjärndamm kan nu förbokas via Adlibris

Min kommande roman och avslutande del i Stjärnklartserien, Stjärndamm, går nu att förboka via Adlibris. Adlibris sitter också på de sista inbundna exemplaren av Stjärnklart, som är slut centralt men kanske kan hittas i enstaka annan fysisk bokhandel fortfarande.
Förbeställningarna av Stjärndamm ligger just nu etta på Adlibris science fiction-topplista.
Själv har jag nu bara kvar fyra inbundna exemplar av Stjärnklart. Boken är att betrakta som slutsåld i inbundet, men enligt uppgift ska Adlibris ha tagit in en bunt böcker innan de tog slut, och inbunden Stjärnklart går att få tag på den vägen.

Stjärndamm går nu att förbeställa från Adlibris för att säkerställa omgående leverans vid boksläpp, vilket sker den 27:e juli. Jag sitter just nu och slutredigerar boken. Sedan sätts den, korrekturläses och går till tryck. 

E-bok släpps som vanligt samtidigt, men läggs inte upp i systemen innan den finns för nedladdning. Det samma gäller de elektroniskt distribuerade ljudböckerna. Det kommer, likt för Stjärnfall, inte tryckas några ljudböcker på plastskiva.

I morgon släpps för övrigt Stjärnfall på pocket. Inte helt säkert att den går att köpa i onlinehandeln redan på fredag, då de kan ha lite problem med att uppdatera sina system med nya böcker. Den bör dock finnas hos välsorterade fysiska bokhandlare, som Pocketshop.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

12 kommentarer:

 1. Vafan - jag som lackade ur på piratebay häromdagen. För att sidan inte fått in Stjärndamm som ljudbok ännu. Ingen ordning tänkte jag..... (OBS IRONI)

  SvaraRadera
 2. Ser ut som att det mest är översatt fantasy i science fiction-listan. Hur står sig försäljningen i jämförelse med kriminalromaner/deckare? Vore en mer intressant jämförelse tills dess att du får en egen kategori, "dystopi-fiktion", eller nått sånt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är väl en av de 50 mest säljande skönlitterära författarna i Sverige. Ligger på det Sverigeomfattande topp-20 för hela handeln i 1 - 3 månader när jag släpper ny bok. I Sverige räknas jag som sk "upper mid list" och säljer som en del namnkunnigare författare i deckargenren. Men A-listan säljer kanske 10-20x så mycket, men de är bara säg 20 personer.

   Sedan säljer ju deckarförfattare på den här nivån sina böcker i 10 - 20 länder utomlands, vilket förändrar deras totala försäljning. Finns dock inget intresse utomlands för svensk SF, så jag får överleva på min svenska försäljning.

   Förra året sålde jag 63 000 böcker. Eller 67 000. Minns inte exakt här och nu.

   Radera
 3. Någon som vet någon onlinebutik som kan skicka till England? Adlibris verkar inte göra det. Vill hemskt gärna ha Stjärndamm också i hardcover, men har flytt utomlands för närvarande...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hör av dig till mig när boken är släppt, så ordnar jag det. Har en bunt utlandskunder med din problematik. Men gör ingen förbokning, det glömmer jag bara bort.

   Radera
  2. Fantastiskt! Ser fram emot att få läsa den!

   Radera
 4. Adlibris går tyvärr bort. Klarnasmetigt

  SvaraRadera
 5. Väntar med spänning.

  SvaraRadera
 6. Jag väntar med spänning! Kan den vara sämre än föregångaren? Jag tror inte det är möjligt men vi får väl se.

  SvaraRadera