Cornucopia?

Aktuellt

Sämsta inköpschefssiffrorna i eurozonen sedan 2012

En lång rad industriindikatorer föll hårt när de rapporterades in idag. Bland annat visar inköpschefsindex (PMI) för tillverkningsindustri...

2016-05-28 09:05

Miljöpartiet Islamisterna ur riksdagen i ännu en opinionsundersökning

Miljöpartiet Islamisterna presterar som bekant sämre i val än den sämsta opinionsundersökningen om partiet. Nu har på kort tid två opinionsundersökningar visat att Miljöpartiet med god marginal åker ur riksdagen om det är val idag.

Först ut var YouGov, som tillsammans med norska Sentio var det opinionsinstitut som prickade både Miljöpartiet Islamisterna och de nationella socialisterna Sverigedemokraterna bäst. YouGovs undersökning visade att endast 2.8% skulle rösta på Miljöpartiet idag.
Källa: YouGov
Miljöpartiet Islamisterna är alltså nu lika litet som Feministiskt Initiativ.

Eftersom miljöpartister anser sig finare, bättre och moraliskt överlägsna så svarar de oftare på opinionsundersökningar för att basunera ut just hur fina de är. Därmed är antagligen det faktiska väljarstödet i själva verket 2.7% eller lägre, lik valresultatet 2014 var lägre än den sämsta opinionsundersökningen för partiet.


Dessvärre har Åsa Romson nu åkt ur partiet, men hen Fridolin kan säkert fortsätta föra partiet ner mot 1%-gränsen.

Och nej, alla nationella socialister som kör bästa Beavis & Butthead "höhö-höhö", när jag kallar Miljöpartiet för Miljöpartiet Islamisterna - varför klagar ni bara när jag kallar ert parti för nationella socialister, men inte när jag kallar Folkpartiet för Folkpartiet eller Miljöpartiet för Miljöpartiet Islamisterna? Är jag elak mot er men inte mot någon annan?

I slutändan stöder 97% av svenska folket inte det ena regeringspartiet, och det är olyckligt att Löfven (s) inte gjorde en riktig regeringsombildning och kastade ut islamisterna helt ur regeringen.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

25 kommentarer:

 1. Jag lägger märke till att Flummigt Initiativ ökar samtidigt som Miljöpartiet Islamisterna minskar. Jag antar att det är ett naturligt val för de värsta galningarna.

  SvaraRadera
 2. Fast miljöpartiets självbild har ändrats drastiskt när de kom i kontakt med verkligheten så jag tror inte det är lika fint att vara miljöpartist idag jämfört med innan valet 2014.

  SvaraRadera
 3. "Dessvärre har Åsa Romson nu åkt ur partiet, men hen Fridolin kan säkert fortsätta föra partiet ner mot 1%-gränsen."

  Trots förutsättningarna kanske det är till det bättre. Helst skulle man ju vilja se att de lyckas föra partiet ner ytterligare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi kommer att sakna Romson - som hatobjekt.
   De som nu äntrat skeppet är betydligt smidigare....

   Radera
  2. Va? Jag trodde det hela var en konstinstallation eller nåt. Gett upphov till endel underhållning (även om det kanske gått ut över politiken, eller frånvaron av den).

   Radera
 4. Jag har hoppats förgäves varje gång KD ramlat under spärren i opinionsundersökningar mellan valen (vilket de gjort många gånger) att "skönt, nu borde de äntligen vara på väg ut" men de har alltid hängt sig kvar. Alltid.

  SvaraRadera
 5. Förstår inte varför nationalsocialisterna i sd bara gör som kommunisterna i vänstern, Hitler hade fel genomförande av ideologin. Det är en legitim ursäkt för att anses ren i media för ideologin som stått bakom ännu mer mord än nationalsocialismen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du menar typ "det var inte riktig nazism", "det var inte riktig fascism"?

   Radera
  2. Ja, den politik partiet för är ju strax vänster om, lite mer invandrarvänlig än och med mer fokus på nationalstaten än sossarna pre-identitetspolitiken.

   Radera
  3. Javisst... Sossarna är ju de äkta fascisterna. Minns bara hur man agerade med den sociala ingenjörskonsten. Jag har träffat både sterilisrade och lobotomerade. Tragiska öden. Har sossarna och Ni andra fascister lärt Er något?
   Nej, tänkte just det...
   Se er om så finner Ni att inget har förändrats.

   Radera
  4. Och vad är då du Thomas?

   Radera
 6. De kommer självklart inte att åka ur riksdagen. Med nya mer pragmatiska ministrar på plats och än mer nyanserad självbild skulle jag tippa på att de landar på ca 5 procent i valet 2018. Den bloggen har ju en biass mot mp hat så det blir lite pinsamt.

  SvaraRadera
 7. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 8. De kommer självklart inte att åka ur riksdagen. Med nya mer pragmatiska ministrar på plats och än mer nyanserad självbild skulle jag tippa på att de landar på ca 5 procent i valet 2018. Den här bloggen har ju en biass mot mp hat så det blir lite pinsamt.

  SvaraRadera
 9. Dom inte så fullt begåvade sverigedemokraterna(som någon skrev häromdagen,kanske ska dessa äckliga rasistjävlar dra åt helvete också?😀) blir fler och fler,Jimmie som statsminister då.

  SvaraRadera
 10. Fridolin kvar = kvinnorna går till Fi = Fi in i riksdagen = Mp kanske ur riksdagen. Oavsett blir det minst tre disparata partier på rödkröna kanten, kanske fyra = Det parlamentariska läget för en eventuellt sosseled regering blir minsta lika svårt, kanske ännu svårare.

  SvaraRadera
 11. Nej, Mp ligger inte under 4%-spärren med god marginal hos Ipsos, eftersom samtliga förändringar i den undermåliga undersökningen ligger inom felmarginalen. Däremot är trenden tydlig.

  Även de stora rörelserna inom S och M (ni vet de där som inte vill ta avstånd från IS:s folkmord) ligger inom felmarginalen.

  SvaraRadera
 12. Sjuklövertrollen i Riksdagen har dock fortfarande en betryggande majoritet, vilket borgar för att Sverige kan utvecklas till en Failed state.

  SvaraRadera
 13. Tyvärr tror jag att Peter Eriksson i regeringen kan bli den lilla lilla faktorn som gör att MP Islamisterna kan hålla sig kvar i riksdagen. Otaktisk och oskicklig manöver av svetsarn där.

  SvaraRadera
 14. Man kan inte lura folk hur länge som helst med klimathot och annat trams.
  Partiet kommer hamna på historiens skräphög, som så mycket annat.

  SvaraRadera
 15. Svensk politik är en krisbransch

  SvaraRadera
 16. Jag bara fattar inte att S inte sparkade ut MP ur regeringen. Det hade varit bättre, både för S själva och för Sverige om de istället sökte stöd över blockgränsen i enskilda frågor. Tyvärr är ju oppositionen lika sopiga, och ja, svensk politik är den största krisbranschen av alla. Den dag MP åker ur riksdagen ska jag fira big time!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att Löfven vill att skolministern ska heta Gustav Fridolin, inte vara någon socialdemokrat, när den sannolkt mycket toxiska PISA 2015-rapporten dimper ned i knät på den svenska regeringen i höst.

   Radera
 17. Enklast vore väl att bara släppa alla epitet? Det är lite barnsligt och tar bara bort fokus från den faktiska frågan.

  SvaraRadera