Cornucopia?

Aktuellt

Safaris integritetsskydd hindrar kommentarer på bloggen - bugg när du försöker stänga av

Det är nu utrett varför det inte går att kommentera på bloggen för en del användare av Apples Safari-webläsare. Apples (förvisso Open Source...

2016-05-11 16:54

Miljöpartiet Islamisterna rädda för kvinnohud

Miljöpartiet Islamisterna har portat Femen-aktivisten Jenny Wenhammar från sin kongress. Partiet säger att det är av "säkerhetsskäl". Vem vet hur islamisterna i partiet skulle reagera om de får syn på bar kvinnlig hud?

Femen är en feministisk aktivistorganisation, som via beundrasvärd civil olydnad och aktioner där de exponerar bar kvinnlig hud visar på kvinnoförtryck. Bland annat har man genomfört aktioner mot islamistiska möten och mot ryska ambassaden.

Rädd för kvinnohud?
Foto: Riksdagen
Detta går inte för sig hos Miljöpartiet Islamisterna som portat Wenhammar av "säkerhetsskäl". Miljöpartiets kanslichef Anna Stenvinkel (nej, inte ett karaktärsefternamn jag hittat på i en av mina böcker, utan på riktigt) säger till Bonnier/Expressen:
"Jag har haft ett samtal med henne i dag där jag meddelat att hon inte kan närvara vid kongressen av säkerhetsskäl."
Kanslichefen Stenvinkel vill inte gå närmare in på dessa säkerhetsskäl och gömmer sig bakom att man aldrig kommenterar säkerhetsarrangemang. Så nu vet vi hur demokratiskt Miljöpartiet är när alternativa språkrörskandidater portas av "säkerhetsskäl".

Man kan gissa att det handlar om det stora antalet islamister närvarande på Miljöpartiet Islamisternas kongress, och vem vet om de kan hantera situationen om Wenhammar visar kvinnohud, t ex sträcker fram en hand. Det finns ju stor risk för urartning, då det tydligen finns en uppfattning inom partiet att kvinnohud är farlig medan manshud är ofarlig. 

Själv säger Wenhammar följande till Expressen:
"Det har varit för lite miljöpolitik och för mycket patriarkala förslag influerade av islamister så som skilda badtider [...] Det är framför allt Fridolin som har stått bakom denna krisen med Mehmet Kaplan och Yasri Khan. Jag har inget förtroende för någon som inte kan förstå att personer blir diskriminerade när man inte vill skaka hand med dem på grund av vilken kropp de är födda i."
Wenhammar kandiderar själv till språkrörsposten, men partiledningen har alltså funnit det gott att porta en konkurrerande kandidat till den egna valberedningens förslag från kongressen.

Ni kan med fördel följa Femens faktiska aktivism via FEMEN Sweden på Twitter.

Kvinnohud är lika ofarlig som manshud. Ser fram emot att FEMEN fortsätter den kampen och fortsätter att exponera konservativa skitstövlar, var de än må hittas. Man får se portningen som ännu ett erkännande att man numera bör kallas Miljöpartiet Islamisterna.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

46 kommentarer:

 1. Det handlar väl om att rädda de islamiströster man har kvar. Utan dem är man under spärren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Islamist- och miljöpopulisterna tappar nu men kan med tur och skicklighet komma tillbaka med hjälp av alla de nya föreningarna och deras medelemmar. Hur mycket pengar får dom?

   Radera
 2. Femen har gjort en del mindre lyckade aktioner också, som när de avbröt Reinfeldts anförande på Almedalen.

  Förstod aldrig rikigt vad de ville uppnå med den aktionen, men visar också på ett visst demokratiskt underskott i gruppen när man på det sättet angriper även grundläggande demokratiska rättigheter, istället för att som "normalt" folk hålla ett eget torgmöte vid ett arrangemang där alla möjligheter att göra detta finns.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns väl en del självpåtagna franchisetagare som inte varit vidare förankrade med gruppen vad jag förstått.

   Radera
 3. Kan de inte helt enkelt bara göra det enkelt för sig själva och låta 'säkerhetsenheten' bestämma VILKA som får de olika posterna, det blir enklare, snabbare, billigare och så slipper man stök. Det blir ordning, precis som i Moskva.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte osannolikt att mp finansieras av Moskva. Förstör landet Sverige till en rimlig peng.

   Radera
  2. Skulle tro att ISIS ligger närmre till hands.

   Radera
  3. Enligt vad man läser på denna blogg och för övrigt tycks ju alla partier vara infiltrerade.
   Verkar 1700 - tal för mig.

   Radera
  4. Inte en orimlig tanke för MP....det är många inom partiet som känner igen metoden.

   Radera
 4. Miljöpartiet har ju bjudit på några skandaler per vecka den senaste tiden, och jag tror att Jenny Wenhammar skulle kunna ge en del jobb till rubriksättarna. Så lite synd är det att hon knappast kommer att bli vald.

  Det verkar som de försöker satsa på säkra kort eftersom kandidaterna till posterna får fylla i formulär med frågor som "Kan media hitta något om dig som kan resultera i negativ medial uppmärksamhet?". Lite synd, jag hoppades att vi skulle få njuta av minst en Miljöpartiskandal i veckan under lång tid framöver.

  http://www.expressen.se/nyheter/mp-kandidater-grillades-med-fragor/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detta är ju jättebra för partiets underhållningsvärde på lång sikt! De som fyller i "ja" ärligt blir inte valda till något. De som ljuger och fyller i "nej" får förtur. Antalet förtroendevalda med lik i garderoben kommer alltså att procentuellt ÖKA!

   De 48% av journalisterna som är beredda att göra sitt jobb gnuggar händerna!

   Radera
  2. Peter, jag hoppas att du har rätt, men tror du verkligen att så många som 48% av journalisterna är beredda att kritisera Miljöpartiet?

   Radera
 5. Tala om det för Columbus sjömän, Lars...
  Nu visste de ju icke det och förde med sig en hel mängd Treponema palidans till Europa 1492.
  Ja, vi sjömän får lida pin!

  SvaraRadera
 6. Hmm, jag anar som vanligt mörkläggning...

  Monica Sihlan även känd som 'Rosa Skorpion' tidigare operatör åt den svenska militära säkerhetstjänsten är ansvarig för en hemlig vapenaffär med den Ukrainska regeringen som chef för M-kontoret. Rosa Skorpion har många liv på sitt samvete i rikets tjänst. Mest namnkunnigt offer är den högt uppstatte GRU officer som mördades med en tobblerone i rectum felaktigt utpekand som planläggare av mordet på Olof. Det visade sig dock att GRU passade på att göra sig av med en CIA mullvad och Monica tvingades att avstå från partiledarposten i S. Det nutida avslöjandet av affären med Livvaken är dock så hett att säkerhetstjänsen tvingast till en omfattade skenopperation för att döja de verkliga avsikterna med 'bostadslånet'. Alltså krävs något som styr bort grävande journalisters fokus ett tag för att man ska få tid att sopa igen spåret. Ukrainska agenters närvaro på MP's kongress är därför ingen slump.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stridspitt, jo jag känner till detta, men du glömde att nämna att Monica Sihlan har tjänat ett mindre förmögenhet via sitt styrelseuppdrag i Alkoholbolaget. Ryska ambassaden gav henne stora pengar eftersom hon har lyckats få in ett stort antal ryska vodkamärken i den ordinarie prislistan. Det var en bragd av henne att i denna prislista även få in det lättspydda rödvinet Ruby of Crime.

   Radera
 7. Själv hoppas jag betydligt mer på underdog-utmanaren Jesper Sandström: https://www.facebook.com/rostajesper/
  Känns som en människa som skulle kunna röra om i grytorna på ett ganska friskt vis :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha, jag trodde i min naivitet att det alltid var en kvinna och en man som var språkrör?

   Radera
  2. Men han utmanar kanske Fridolin?

   Radera
  3. Jo det är ju klart. Jag trodde dock att valet bara gällde ett nytt (kvinnligt) språkrör men nu när jag läste lite mer så ser jag att det gäller båda rören.

   Radera
  4. Frigoliten lyckades klamra sig fast (eller flöt upp) vid grytan mot alla odds... Säger egentligen allt om vilka kompetenser som finns tillgängliga inom maskrospartiet...

   Radera
 8. Känner inte till Wenhammars politiska åsikter något särskilt, men hon har ju definitivt rätt i att det varit lite miljö och mycket dumheter på sistone i partiet.
  För många är det obegripligt att Fridolin stannar; ok han är bra på intriger men det är också allt. Hur fan kan han övertyga valberedningen om att han är rätt person när han i själva verket står bakom allt som gått fel, betydligt mer än Romson dessutom. han har lovat runt och hållit extremt tunt, han är illa sedd på utbildningsdepartementet enligt vissa, han står stenhårt bakom Kaplan och andra islamister och antisemiter.
  Vad är rätt med honom egentligen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Återigen - det är jättebra för alla andra partier på längre sikt att Fridolin sitter kvar - kvinnliga väljare noterar nu och kommer även att bli påminda i nästa valrörelse hela tiden om hans patriarkala värderingar. Det hade varit ännu bättre om Romson också fått sitta kvar.

   Radera
 9. Ja, risken för gruppvåldtäkter är kanske överhängande om några feminister visar upp sig för mycket i det sällskapet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis. Det är väl helt rätt väg att gå att porta kvinnorna från att vistas där då. Helt i linje med Eriksdalsbadets beslut om separat bubbelpool för kvinnor så de ser till att hålla sig undan så att de slipper bli våldtagna. Kanske hjälper det i vissa sammanhang att klä kvinnorna i lakan också. Men det enklaste är väl helt enkelt att ge kvinnorna husarrest och se till att det är låst överallt. Då borde de ju inte utsättas för någonting.

   Radera
  2. Hade jag bott i Stockholm så hade jag arrangerat en flashmobbdemonstration där alla drog på sig en burka utanför kongresslokalen!

   Radera
 10. Alltså språkrörskandidat #2 som ledningen stoppar.

  SvaraRadera
 11. Ja, hur är det nu, leker lika barn bäst? Kristna hackar på judar, serber hackar på bosnier och centerpartister hackar på miljöpartister ...

  SvaraRadera
 12. Förstår inte riktigt varför Miljöpartiet Islamisterna skulle vara rädda för Jenny Wenhammar? Hon verkar vara precis som alla andra feministiska aktivister - värnar om och välkomnar män från patriarkala muslimska länder och demonstrerar mot svenska vita medelålders män. Möjligen skulle hon kunna demonstrera mot Gustaf Fridolin - det var väl därför hon blev portad.

  SvaraRadera
 13. Jag tippar att skolminister Gustav Krinolin (osäker på stavningen) avancerar bort från Miljöpartiet i höst, när OECD presenterar resultaten för 2015 års skoltävling för industrialiserade länder "Är dina elever dummare än svensk niondeklassare" . OECD genomför denna tävling vart tredje år. Min motivering till avancemanget är att Gustav inför 2015 års tävling har toppat den svenska laguppställningen med resurskrävande, överåriga, klaninavlade centralasiater.

  (Författarledningen kan inte garantera att ovanstående utsaga är 100 % ironifri.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han blir nog omflyttad till miljöministerposten redan nu i den regeringsombildning som Löfvén tänker göra före sommaren.

   Noterar för övrigt att Åsa Romson nu flyttats fram och är den som skall invigningstala på kongressen. Den halvtimme som kommer att ha flest tevetittare av nyfikna från den vanliga befolkningen skyltar man alltså på scenen med partiets största loser. You couldn't make this shit up!

   Radera
  2. Ny skolminister blir väl för övrigt antagligen Aida Hadzialic som gör skolpolitiska utspel var och varannan dag numera. Det skulle hon knappast göra i sådan mängd om hon inte hade chefens tysta godkännande.

   http://omni.se/utreder-amnesbetyg-forbattrar-motivationen/a/VR50l

   Sedan kan man förstås spekulera i om det är Mikael Damberg som vill ha henne på den posten inför den kommande PISA-skandalen i höst/vinter och på det sättet manövrerar för att bli av med ytterligare en framtida konkurrent.

   Radera
  3. Ni misstar er allihop. I den svenska läroplanen är "kunskaper" ett litet delmål bland andra och bland föräldrar så är det ju jämlikhet, trivsel och annat som väger tyngre än kunskaper. Man kan t ex skjutsa ungarna till 1000 fritidsaktiviteter men inte lägga 20 minuter en veckodag för att gå igenom läxorna.

   En kunskapskatastrof skulle därmed inte alls vara skandalös. Få bryr sig. Vi har exakt den skola vi förtjänar, tyvärr.

   Radera
  4. Det gör inget BD. OM de inte lär sig stava så har de dyslexi. Om de inte lär sig räkna så har de dyskalkyli. OM de inte är på lektionerna alls så har de ADHD.

   Presterar vi dåligt på PISA så är testet fel utformat.

   Den svenska skolan håller högsta världsklass.

   Radera
  5. Ja, så verkar ju helt vanliga svenskar tycka på allvar. Och handlar därefter på olika sätt så att barnen också får uppfattningen att skolan inte är så jävla viktig.

   Kan tänka mig att man tappar motivationen som lärare också om folk tar tre veckors semester mitt i terminen och i handling visar barnen att skolan kan man skita i.

   Men för Fridolin&co har det ju fördelen att man kan häva ur sig vilka lögner som helst utan att behöva stå för dem. Ingen bryr sig ju ändå.

   Radera
  6. Bra där Ben Dover, ibland är prioriteringarna tokiga och saker behöver sättas i sitt perspektiv men alla förväntar sig väl att man lämnar in ungarna vid 6 års ålder och hämtar ut en fullfjädrad samhällsmedborgare 15-25 år senare.

   " Man kan t ex skjutsa ungarna till 1000 fritidsaktiviteter men inte lägga 20 minuter en veckodag för att gå igenom läxorna."

   Radera
  7. Motivationen som förälder tappar man när klassen fördubblas med asylsökande barn som inte kan svenska, lägg till 4 "tolkar" och 1 assistent i klassrummet.
   De "nyanlända" för var sin Ipad..de svenska barnen får dela på tre.
   Barnen gråter innan skolan och somnar kl 18 efter middagen helt utmattade.
   Rektorn tävlar i godhetsövningar och kräver mer nyanlända. Ifrågasättande föräldrar stämplas som Rasister av skolledning omedelbart.
   Det.. Gör att man tappar motivationen..

   Radera
 14. Ser en bra kandidat för den fredsminister som MP vill ha!
  Vem kan tänka sig kriga mot en barbröstad femenaktivist-av kvinnligt kön.
  Putin brukar visa upp sin bara överkropp , men hans lekamen brukar mer kopplas till krigsförklaringar av vissa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var alltså det faktum att Thatcher ständigt hade kläderna på sig som medförde att hon startade krig med Argentina?

   Radera
  2. Err Argentina invaderade Brittiskt territorium...

   Radera
  3. Ja, men det är ju Argentinas intressesfär så det är Storbritanniens fel ändå.

   Radera
  4. Precis-en Thatcher med bara bröst hade ingen velat angripa!
   Fast Argentina invaderade väl Falklandsöarna-inte tvärt om?

   Radera
  5. Ja, klart att de invaderade, Thatcher blottade ju aldrig brösten. Hade Maggan gjort en page 3 i The Sun så hade antagligen Falklandsöarna frivilligt sökt att få bli annekterade av Argentina.

   Radera
 15. Nu är det inte chansen/risken för att se lite hud som är kriteriet som MPs säkerhetsenhet portar på utan man månar om den psykiska hälsan.
  Hör man till kategorin normalbegåvad eller högre så utsätter man sig för allvarliga risker genom att besöka kongressen. Kan man dock redogöra för hur USA sprider chemtrails eller hur man kan konstruera evighetsmaskiner som ersättning för kärnkraften så har man garanterat en plats på podiet.

  SvaraRadera
 16. Hoppas, hoppas, hoppas att Mp nu blir offer för FEMEN:s nästa nakenchock!

  SvaraRadera
 17. Du är bra ambivalent cornu? Kanske bäst att ta ställning själv innan nån annan gör det åt dig. Kanske dags att ransaka dig själv och be om ursäkt till tusentals kommentatorer som berättade sanningen 2-3 år innan dina hjärnceller fattade läget, och som DU kallade nazister och fascister.

  Du är en PK-anställd människa med möjligheten att vinkla som du vill.

  Sverige behöver mindre av sånna som dig och mer hardcore patrioter som är villiga att försvara och dö för Sverige.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lilla Kirderf 76. Nazister och fascister som du är fortfarande nazister och fascister. Vet att det är svårt för dig att ha två tankar i huvudet samtidigt, men likväl är det så. Skillnaden är VARFÖR man gör något. Regeringen gör det de gör för att situationen är ohållbar. Du vill göra saker för att du avskyr vissa folkgrupper och redan ville göra det när invandringen var på 20% av dagens nivå. Eller 1% för den delen.

   Radera