Cornucopia?

Aktuellt

Jämför dig inte med andra - om du inte vill vara bitter - sätt upp dina egna mål och jämför med dig själva!

"If you compare yourself with others, you may become vain or bitter, for always there will be greater and lesser persons than yoursel...

2016-04-25 09:10

Miljöpartiet: Nazister, rasister och islamister välkomna i partiet

Miljöpartiet medger nu att man infiltrerats av islamister, men välkomnar detta då partiet ska spegla samhället och man därmed kan hålla en dialog med tydligen oönskade grupper. Därmed säger partiet i praktiken att även nazister och rasister är välkomna i partiet, just för att dessa speglar samhället och därmed går att hålla en dialog med.

Detta är den enda logiska konsekvensen av Miljöpartiets uttalande till Bonnier/DN, där Västernorrlands ordförande Brita Wessinger fått uppgiften att uttala sig eftersom Romson och Fridolin är belagda med munkavle då de är kvävda av grodor:
"Jag förstår inte den kritiken. Vi måste kunna ha en dialog med väldigt många. Skulle vi välja bort grupper och människor då stänger vi inne oss som politiker, det vill jag inte. Dessutom är det viktigt att föra en dialog med och möta dem man också inte sympatiserar med. Stänger man ute dem når ju grupperna sina syften. Om vi vill att ett parti ska spegla det samhälle vi faktiskt lever i måste alla känna sig välkomna."
Så nazister, rasister och förstås islamister ska känna sig välkomna till Miljöpartiet. Inte konstigt att det då går som det går.

Tydligen är alltså detta fullt medvetet och avsiktligt av Miljöpartiet. Både Kaplan och han den andre islamister har man tagit med och lyft upp eller tänkt lyfta upp till högsta partiledningen, eftersom de är misogyna islamister och man därmed kan hålla en dialog med dem. Wessinger implicerar alltså att detta är fullt medvetet.

Det finns förstås även en annan möjlig tolkning - att partiledningen och miljöpartister i allmänhet är helt jävla dumma i huvudet.

Politiska partier ska inte spegla samhället - det är riksdagen som ska spegla samhället komplett med idioter1. - politiska partier ska enbart spegla personer med samma politiska åsikter som partiet. Att sedan de flesta (?) idioter i riksdagen råkar hamna i Miljöpartiet kan man ju alltid fundera vidare kring.

1. Idiot är sedan länge inte en objektiv klinisk diagnos i Sverige, utan en subjektiv åsikt.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

44 kommentarer:

 1. Den höga moraliska hästen som MP sitter på visar sig innehålla diverse illaluktande som de stoppat in utan tanke på hur det ser ut när det kommer ut!
  Mat in skit ut-så funkar det!

  SvaraRadera
 2. Inte heller riksdagen ska spegla samhället. Det finns ingen lag som säger att det måste finnas 50% kvinnor, 10% homosexuella, 10% invandrare etc i riksdagen. Den som tror det har totalt missförstått idén med representativ demokrati. Däremot ska värderingarna, visionerna och partifärgerna representera viljan hos motsvarande procent av de som röstat. Det är just detta som gör det så allvarligt att folk med andra värderingar än de som ett parti står för fått mandat och maktpositioner inom ett parti. Falsk marknadsföring kallas det när vi pratar konsumtionsvaror. Tänk er själva om man röstar på SD och det visar sig att partitoppen består av smygliberaler. Eller på M och får S in disguise.. hmm.. vänta nu..

  Miljöpartiets väljare, generellt sett, tror nog att de röstat på ett parti med fokus på miljöfrågor och feminism, inte på ett parti som tycker det är viktigt med bra relationer till Erdogan och Turkiet. Tvärt om. De MP-väljare jag känner ogillar starkt Turkiet pga islamism, behandling av kurder etc.

  Det vore bra för Sverige om islamisterna bildade ett eget parti och gick till val på sina respektive hjärtefrågor. Det skulle hjälpa till att tydliggöra distinktionen mellan att vara muslim och vara islamist. Precis som att alla kristna inte röstar på KD så skulle ju långt ifrån alla muslimer rösta på "Islamistodemokraterna (IS)". Ett eget parti skulle också tydliggöra för alla vad islamism står för och vilken typ av värld de vill att vi ska ha. Det skulle också visa hur lite stöd de har, och förmodligen göra dem tämligen maktlösa.
  Men detta vet nog islamisterna om, så därför kommer det inte hända med mindre än att de andra partierna tvingar bort islamisterna från sina valbara poster.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Valdigt sant och jag tror det blir nasta steg, Kaplan, Khan, Musa mfl. maste ju ta vag nagonstans.

   Jag undrar hur manga av Sveriges 1.4miljoner muslimer som skulle vara intresserade av att rosta pa dom.
   Min gissning ar en forsvinnande liten del men om det skulle vara langt over halften finns det ett potentiellt framtida problem,

   Precis som att SD har lagligen nastlat sig in i riksdagspolitiken sa kan IS gora precis detsamma.

   I teorin kan ju IS fa +50% och borja montera ned demokratin.

   Radera
  2. Ja, och då är det ju demokratiskt beslutat att så ska ske. Vi andra får väl söka asyl någon annanstans då. Men då har ju i alla fall >50% röstat för nedmonteringen, inte för vindkraft eller mot kärnkraft och biltrafik och fått islamismen på köpet utan föregående information.
   Är det 1,4 miljoner muslimer? Wikipedia anger antalet till 160.000 utövande muslimer varav 25.000 regelbundet deltar i fredagsbönen etc. Jag hörde någon siffra på radio i helgen på 500.000, men det är nog de som är födda in i islam men inte utövar religion alls, alternativt sådana som uppehåller sig i landet utan svenskt medborgarskap.

   Om 160.000 muslimer stämmer, så ska det motsvara ett mandat på ca 5,6 muslimska riksdagsledamöter. Om alla de 25.000 mer fromma muslimerna alla är islamister så skulle de teoretiskt få 2,5%, alltså motsvarande 0,87 mandat. Men fyraprocentspärren skulle här visa sig vara ett islamofobiskt och rasistiskt påfund och hindra partiet från att komma in i riksdagen.
   Då har jag räknat med en folkmängd på 10 miljoner. Men det är ju inte alla 10 miljoner som är röstberättigade. Men man får väl utgå ifrån att ca lika stor del av muslimerna är röstberättigade som de som är icke-muslimer.

   Radera
  3. Jo, men de kompenseras ju av de 100 000 tyska bögarna som kom vid EU-inträdet.

   Radera
  4. Erik: det vore en bra tanke, men systemet säkerställer inte det speciellt bra. Det finns ett par brister som gör att partitopparna kan använda för att få riksdagen snarare representera partitopparna åsikter.

   Radera
 3. Det är först nu som jag förstått att "de gröna" åsyftar islams färg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycks vara en korrekt bedömning.

   Radera
  2. Namn som Gröna khmererna och miljötalibaner har ju florerat ganska länge.

   Radera
 4. "Alla djur är jämlika, men några är jämlikare än andra."

  SvaraRadera
 5. Att miljöpartiet har kris kan man gotta sig åt. Men orsaken är fel.
  Miljön har aldrig mått bättre. Klimatbluffen måste synas.
  CO2 har en tillväxtfrämjande effekt och den ökande temperatur som vi sett sen lilla istidens slut är välgörande.
  Modellerna som utgör basen för en skrämselpropaganda har visats gå varma i en takt som inte återspeglar verkligheten. Luleåbor kan glädjas åt 35% fler soltimmar sen 1983! Liknande i stora delar av världen. Detta pga att miljön blivit bättre och utsläppen färre.
  Det tycker jag borde fälla Miljöpartiet som hoppat från säldöd till klimatångestskapande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu avgår rören!-Pressen blev för stor!
   Pressmöte på gång.

   Radera
  2. Du skojar!!!
   Miljön har aldrig mått bättre...?
   Ta en titt i världshaven så kan vi ju diskutera se´n (och då pratar jag inte temperatur(

   Radera
  3. En muslim orsakar kris i ett av de åtta riksdagspartierna som väl alla tror på IPCC:s linje och anledningen till detta är då den s k "klimatbluffen"?

   OK.

   Radera
  4. Nåt speciellt du vill peka på?
   http://www.co2science.org/subject/o/subject_o.php

   Radera
  5. Jo då, det går att hitta länkar på nätet som styrker precis vilken åsikt som helst. Vi skulle kunna bolla länkar fram och tillbaka i en evighet.
   Åter till dtii påstående om att miljön aldrig mått bättre.
   Peka på en enda, objektiv, sakligt grundad källa som påstår att det inte är problem med överfiske, försurning, övergödning, mikroplaster etc i våra värsldshav.

   Radera
  6. Sälarna mår bra i alla fall!

   Radera
 6. Sen ska man inte glömma det där med att jämföra äpplen och päron.

  Frontgestalt inom "Parti A" beskylls på lösa grunder för att vara facist eftersom han befann sig i samma lokal som en facist, det är dock aldrig fastställt att han visste detta, att personerna hade något slags utbyte etc etc ("How about 20 cm" - LOL!). Personen avgår efter intensivt mediadrev, partiet tappar väljarstöd då väljarbasen inte stödjer facism.

  Flera frontgestalter inom "Parti B" uttrycker själv grovt rasistiska, nazistiska, facistiska och misogyna åsikter både öppet men framförallt under avslöjade pseudonymer. Det är "hora", "babbe", "fri press ska stängas ner", "den och den är inte svensk" osv osv. Personerna sitter kvar i partitoppen efter massiva mediadrev. Partiet ökar tvåsiffrigt i opinionsundersökningar.

  Som pådrivare under denna typen av drev borde man nog ta sig en och annan funderare på vems ärenden man går. Men devisen är ju såklart att "kolla aldrig upp en bra story - och absolut inte om den rör Parti A".

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skillnaden är att parti A sitter i regeringen och frontgestalten är minister. Partisamarbete (i) och (ii) har gjort tydligt att det inte går att samarbeta med parti B i regeringsfrågor

   Radera
  2. Du tycker att järnrören slår språkrören alla dagar?
   Det är väl knappast så att parti B fått medias gillande?

   Radera
  3. Alltså, det handlar ju inte längre om varken Ekeroth eller Kaplan utan o vilken attityd man generellt har till ideologiska tokar.

   Radera
  4. Parti B (SD) var ju jagade med blaslampa tills Akesson blev utbrand och halften av kommunpolitikerna har val avgatt efter rasistiska uttalanden :)

   Parti A (Mp) har ju strukits medhars tills for en vecka sedan och da kollapsade partiet over en helg.

   Precis som SD skall vara professionella pa sitt jobb sa tycker jag att man kan krava det av MP.

   Den bilden nar Kaplan sitter BREDVID den rasistiske turkiske medborgaren som holl talet pa Sergels Torg - den har liksom forsvunnit i debatten.

   Fyra fingrar i luften ar att likna vid en hitlerhalsning enligt en framstaende forskare pa omradet enligt en tidning.

   Forminska inte de islamisternas framfart, kan vi roka ut dom sa lar SD tyna bort av sig sjalva eftersom dom verkar vara varandras motpoler.

   Radera
  5. Johan: Länka gärna sagda bild, där Kaplan sitter b-r-e-d-v-i-d Barbaros Leylani. För den bilden existerar inte. På alla bilder jag har satt sitter Barbaros Leylani och Ilhan Senturk 4 stolar bort och jag har inte sett ett enda bildbevis på att Kaplan på något sätt har något utbyte med någon av dem. (därmed inte sagt att han inte haft det, men det måste ju i så fall bevisas inte sant?)


   Det har förekommit en del desinformation, bland annat på denna bloggen, att Kaplan satt i nära samspråk med honom. Det var dock inte Barbaros Leylani på bilden som länkades på kaplan i det sammanhanget.

   Ok då, jag är en snäll kille och ska hjäpa dig - det är troligtvis denna niten du tuggat i dig helt okritiskt: https://twitter.com/Vendelavoo/status/720827311717658625/photo/1 - det är alltså inte Barbaros Leylani på bilden. Bilden verkar dock av allt att döma vara tagen vid samma middag om man jämför bakgrunden och kaplans klädsel - jämför med mediedrev-bilden här http://www.svt.se/nyheter/inrikes/bostadsministern-pa-middag-med-hogerextrem-ledare

   Radera
  6. Ett parti som MP som slagit sig för bröstet som feminister och kämpar för allt det "goda" kan inte ha jihadister eller islamister eller faschister som framträdande personer, det rimmar så vansinnigt illa med deras mediabild utåt. Det MP drabbats av egentligen är bara en helt vanlig granskning, vardagsmat för alla partier sen länge tillbaka. MP har ju so far varit ganska immuna mot typ allt men nu börjar verkligheten komma ifatt litegrann i alla fall vilket jag kan tycka är positivt.

   MP måste rensas upp från islamister och dylika nötter som verkar ha infiltrerat partiet. Nu kommer det ju gå en tid där allt och alla inom MP som yttrar sig publikt att granskas och det kanske får MP att mogna en aning i alla fall, man kan ju alltid hoppas.

   Sen kan man ju tycka vad man vill om MP som så, Romson har ju visat sig högst inkompetent och helst bör hon nog bara stänga igen mathålet. Fridolin är ingen stjärna han heller.. MP kanske inte har så mycket vettigt folk att ställa upp, det lutar ju nästan åt det, annars borde Romson ha fått gå för länge sen.

   Radera
 7. Tycker inte vi ska glömma bort pedofiler och våldtäktsmän. Alla grupper måste representeras, annars är det diskriminering.

  SvaraRadera
 8. Nån Staffan på frisinnad.blogspot.com har en ganska fin och bra obduktion av hur man kom till detta läge med svikande medlemskap och identitetspolitik. Den bör nog alla läsa och lära.

  SvaraRadera
 9. För några dagar sedan skrev jag en stilla undran som en kommentar till artikeln Uppsamling till Miljöpartiet islamisterna i denna bloggen. Jag undrade om det möjligtvis kunde vara så att islamisterna tillämpade entrism, d.v.s. att de gick med i Miljöpartiet för att succesivt ta över verksamheten. Jag fick några svar som jag tyckte var intressanta men kanske överdrivna. De fick mig att läsa mer om Islamism och de videor som hänvisades till var mycket intressanta och trovärdiga.

  Jag blev också varse att det faktiskt existerar en praktik inom islam att man får ljuga om det kan gynna den islamska tron, se hemsidan nedan.

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Taqqiyya

  Av det jag har läst och sett så tror jag att de islamistiska i det svenska samhället har gått mycket längre än vad de flesta kan föreställa sig. Islamistisk terrorism är ett allvarligt hot men jag tror att islamistisk infiltration är ett mycket större problem. I går hörde jag på God Morgon Världen i P1, där P.M. Nilsson på Dagens Industri också uttryckte sin oro för islamistisk infiltration, och han är känd som en balanserad tyckare. Jag har alltså ändrat mig och tycker nu att islamismen är ett mycket stort problem. Forskaren Lars Nicander på Försvarshögskolan, som också har uttalat sig i media verkar vara mycket trovärdig.

  Jag fick en del kritik för att jag tror att vi borde ta hjälp av sekulära muslimer för att dokumentera islamismen och dess företrädare. Jag tror fortfarande att detta är nödvändigt. De bilder och filmer vi har sett med muslimska företrädare som gör rabia-hälsningar bör ju rimligtvis ha tagits av muslimer i muslimska sammanhang. Det är sådana bilder och filmer som vi behöver fler av för att avslöja detta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Enligt engelska Wikipedia så är gängse sunnitisk uppfattning att Tqqiya innebär att man får ljuga under dödshot.

   Tror du Kaplan ofta blir pistolhotad av journalister och partiledning?

   Radera
  2. This verse was recorded after Ammar Yasir was forced by the idolaters of Mecca to recant his faith and denounce the Islamic prophet Muhammad. Al-Tabari explains that concealing one's faith is only justified if the person is in mortal danger, and even then martyrdom is considered a noble alternative. If threatened, it would be preferable for a Muslim to migrate to a more peaceful place where a person may practice their faith openly, "since God's earth is wide."[6]

   Radera
  3. Ben Dover, din kritik är berättigad, jag hade läst om ordet taqqiyya i ett antal sajter som hade andra förklaringar, ungefär som att ljuga för att främja Islam. Men om man tittar på mer officiella översättningsförslag så är det din version som gäller.

   Jag borde ha kollat bättre. Jag ber om ursäkt för att ha spridit felaktig information och ska försöka att bättra mig på den punkten. Jag läste igenom wikipediaartikeln slarvigt och borde ha upptäckt misstaget redan då.

   Men jag tror fortfarande att det förekommer islamistisk infiltration i Sverige, jag ska vara mer noggrann i fortsättningen när jag argumenterar för detta.

   Radera
  4. Ben Dover anvander sig av Taqqiya i sitt svar till dig, se upp.

   Att svenska politiker slirar pa sanningen ar val snarare regel an undantag?

   Daremot haller jag med om infiltrationen, det forefaller som Shiamuslimer, kristna araber och Bosniska muslimer har haft en vilja att integrera sig i Sverige.

   Sunnimuslimerna, framforallt de mer radikala, slafister, wahabism etc. verkar snarare vilja forandra det landet dom kommer till.

   Man kan kanske fraga sig varfor dom kommer overhuvudtaget.

   skulle man titta pa sjalvforsorjningsgraden och antalet organisationer som lyfter bidrag i den gruppen tror jag det blir trakig lasning...

   Det finns val precis lika manga individuella tolkningar av islam som det finns av kristendomen och en helsikes massa vettiga muslimer i sverige men denna grupp tycker jag skall rokas ut illa kvickt.

   Radera
  5. Att politiker i gemen slirar på sanningen kan väl vara sant men det har väl då väldigt lite att göra med nån obskyr muslimsk sedvänja.

   De lärda inom islam verkar dock hyfsat överens om att man hellre ska försöka emigrera till ett muslimskt land än försöka förändra det land man bor i. Läs t ex Sura Al-Nisa, 4:97:

   While taking the souls of those who were engaged in wronging themselves,129 the angels asked: 'In what circumstances were you?' They replied: 'We were too weak and helpless in the land.' The angels said: 'Was not the earth of Allah wide enough for you to emigrate in it?'130 For such men their refuge is Hell - an evil destination indeed;

   Dvs, om du bor i ett ickemuslimskt land och "tvingas" att synda pga det för att du inte emigrerat till t ex Saudiarabien, så åker du rätt ner i helvetet.

   Radera
  6. Vilket naturligtvis är jättebra, för då kan man köra ner koranen i halsen på såna som Yasri Khan och be dem flytta till Jemen eller nån annan gudsförgäten sandöken istället för att leva ut sina schizofrena låtsaskompisfantasier i det här landet.

   Radera
  7. Ben: men skall man använda det argumentet är väl Jemen inte ett gudsförgätet land? Iaf inte enligt muslimer...

   Radera
  8. För övrigt så kan man ju undra på vilket sätt en troende muslim tvingas synda i Sverige idag? Jag tycker det inte behövs mer anpassning av samhället för religiösa vanföreställningar skull.

   Radera
 10. Tror inte (mp):arna är idioter i gemen. Däremot håller partiet på att ruttna uppifrån, som partipolitikens svar på Ryssland ungefär.
  Det är helt uppenbart att medlemmarnas funderingar nu är runt den eventuellt inte så bra idén att prioritera bredden på väljarbasen med alla medel istället för att slå vakt om ideologin och se till att partiets företrädare verkligen företräder partiets politik.

  Vi har religionsfrihet i Sverige, det kan inte finnas något problem med att engagera muslimer i ett parti, vilket som helst. Om de däremot är bokstavstroende och inte delar de grundläggande värderingarna partiet har, kan det inte vara rimligt att de företräder dess medlemmar. Rätt enkelt. För alla utom (mp):s ledning, uppenbarligen, som mer oroar sig av vad som riskerar att komma ut i media. Well, tell you what, allt kommer att komma ut, vare sig ni vill eller inte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Tror inte (mp):arna är idioter i gemen. "

   Det tror jag att de är. Finns undantag men i gemen så kan de klassificeras som idioter. Tokstollar av alla de sorter har dragits till partiet, som välkomnat dem med öppna dörrar. Man skulle kunna skriva uppslagsverk i tio band med beskrivining av alla tokstollar och tokstolligheter som kommit från det partiet.

   Radera
 11. Nu försöker man piska upp stämningen mot urbefolkningen
  http://www.svd.se/muslimer-maste-kunna-ta-plats-i-svensk-politik/om/kaplans-avgang

  "I en sådan värld sätts frihetens gränser av privilegierade västcentriska grupper med sina enorma tillgångar och kontroll över den globala marknaden, politiken, kulturen och det offentliga rummet."
  "Är det hundra miljontals kvinnor runt om i världen och i Sverige som inte ser en utebliven handskakning som kränkning, utan som deras mänskliga rättigheter, eller kvinnor som ser världen från sina inskränkta vita privilegier? Det finns otalig forskning om den västcentriska verklighetsbilden som ur ”den vita privilegierade blicken” förklarar rätt och fel i andra människors handlingar."

  SvaraRadera
  Svar
  1. Löjligt blaha blaha. Debatte nhandlar inte om exkludering på några vettiga villkor. Exkludering skulle t ex vara om riksdagen saknade hiss och nån på valbar plats satt i rullstol, eller om man uteslöt folk på grund av hudfärg eller kön.

   Att VÄLJA att inte hälsa på kvinnor på ett visst sätt är i så fall att VÄLJA BORT det politiska livet. Riktig exkludering handlar om saker man inte kan välja bort, som rullstolar och hudfärger. Kamali kan ta sin gråtmilda cp-harang och stoppa upp i röven.

   Radera
  2. de sunnimuslimska fundamentalisterna har akt pa en rejal small.

   Notera att alla de muslimer som forsvarade Kaplan och forsokte spela ISLAMOFOBI och RASIST korten har avgatt for det kom upp bilder och youtubefilmer redan samma eftermiddag nar dom stod bredvid nagon prominet islamist med fyra fingar i luften.

   Den moteld som kommer behover alltsa vara mer genomtankt och jag tycker redan jag ser tecknen i miljopartiet om skuldbelaggning av muslimer som grupp for att man forsoker roka ut islamisterna - hoppas det kortet inte far spelas denna gang.

   Radera
 12. För den politiskt insatta är detta inga nyheter. Infiltration av islamister i dom svenska partierna är välkänt. Miljöpartiet kommer förmodligen inte bli invalt till riksdagen i nästa val då allt fler människor inser vidden av muslimsk infiltration. Dessutom kommer Kaplan förmodligen rekommendera sina kompisar att rösta på Vänstern istället för Miljöpartiet.

  SvaraRadera
 13. Samma typ av tänkande som att vilja ge återvändande terrorister förtur till bostad och jobb. Seriemördare och pedofiler då? Vilket parti tar på sig att representera dem? De är också en del av samhället. Nekrofiler och incestuösa har visst redan representation.

  SvaraRadera
 14. Jag blev riktigt ledsen när jag hörde att Åsa och Gustav kanske kommer få gå... sitter dom kvar kan vi ju räkna med att MP åker ur helt.

  SvaraRadera
 15. Du kan dock lugnt räkna med att dom klammrar sig fast vid grytorna så länge det bara går. Miljöpartister tillhör dessutom inte Sveriges intelligens reserv så dom kommer nog inte hitta nån bättre alternativ lösning så du kan känna dig lugn. Svetsarn kommer köra vidare med sina stjärnskott i regeringen...

  SvaraRadera