Cornucopia?

Aktuellt

Mina e-noveller nu som ljudböcker på Storytel

Mina tre e-noveller Valet, Berget och Oscar finns nu som ljudböcker på Storytel . I väntan på min nästa roman Höstregn, uppföljaren till Hös...

2016-04-21 10:41

Kort uppföljning Tesla Motors-aktien

En kort uppföljning så här tre veckor efter att Tesla Model 3 lanserades. Tesla Motors-aktien (NASDAQ:TSLA) har gått framåt, även om det kommit en nedrekyl.
Dagschart Tesla Motors. Röd linje är NASDAQ Composite-index. Logaritmiska skalor.
Sammantaget bör man tolka det som att marknaden förblir positiv till lanseringen av Tesla Model 3. Samtidigt ska man inte blanda ihop aktien och produkten - Tesla Motors är fortfarande högt värderat även utifrån prognosticerade vinster. P/e 345 på förväntat resultat 2017 och p/e 62 för 2018 enligt 4-Traders.

Samtidigt säger sig Volvo Cars vilja sälja en miljon elbilar till år 2025. Fast i deras definition räknar man in hybridbilar, vilket också ska vara majoriteten av de där "elbilarna".
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

3 kommentarer:

 1. Vem f** bryr sig Cornu. Här är en utmärkt artikel som du borde skrivit.

  http://www.theguardian.com/tv-and-radio/2016/apr/21/how-to-win-game-of-thrones-historian-army-strategy-re-enactor

  Högaktningsfullt
  Nulli Secundus

  SvaraRadera
 2. Tänk att det dröjde så länge för Volvo. Förmodar att det varit en hård kamp internt innan man vågade sätta målet en miljon. Laddhybrider är ett utmärkt steg på vägen men gissar man kommer höja ambitionen för rena elbilar inom kort. Elektrifierad bil var ett kul nyord.

  Vänliga hälsningar

  Nanotec

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr är det inte laddhybrider Volvo tänker på utan vanliga hybrider som bränner bensin för att ladda, samma teknik som i Toyota Prius årsmodell 1997.

   Radera