Cornucopia?

Aktuellt

Mina e-noveller nu som ljudböcker på Storytel

Mina tre e-noveller Valet, Berget och Oscar finns nu som ljudböcker på Storytel . I väntan på min nästa roman Höstregn, uppföljaren till Hös...

2016-04-06 09:00

Bokresearch Höstsol med Wartofta stridsvagnskompani på Kråks skjutfält

Idag befinner jag mig från ungefär nu på Kråks skjutfält strax söder om Karlsborg. Jag besöker Wartofta stridsvagnskompani från P 4 Skaraborgs regemente i Skövde, som är där och har skarpskjutningsövningar. Det handlar om research för min nästa bokserie, där första boken kommer heta Höstsol.
Stridsvagn 122 från I 19 Norrbottens regemente under Arméövning 2015. Hoppas få lite bättre bilder på stridsvagn 122 under dagen.
Det kommer förstås blogginlägg under dagen i vanlig ordning, om än kanske med lite lägre frekvens än brukligt.

Får se om det hinns med att slänga upp lite bilder redan under dagen.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

8 kommentarer:

 1. Abrams? Jag trodde Sverige använde Stridsvagn 122?

  :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var ser du en Abrams?

   Radera
  2. Never mind.. nu såg jag också :-D

   Radera
 2. Missa inte att dokumentera vagnarnas nya fina namn (gärna med regnummer också så vi nördar kan para ihop Obi Wan med rätt nummer).. ;-)

  Inte alls avis.. *uppenbar lögn*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varfördet, ska de bygga bro?

   Radera
 3. Apropå Panamapapper och så vidare.
  Se Uppdrag granskning.
  Åtminstone jag fick en MAN i åtanke därvid.
  Magnus Dyrssen, 1/3 1940 Märkajärvi.
  Men det är ju jag och hur jag "tänker".
  Hur många svenskar faller för Nordens frihet numer?
  Eller är villiga att kämpa för den?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skepparn. Dina historiska utvikningar är obetalbara!

   Radera
 4. Det är tufft med stridsvagnar. Nånstans är det svårt att inte känna sig som 15 var gång man ser en.

  SvaraRadera