Cornucopia?

Aktuellt

Mina e-noveller nu som ljudböcker på Storytel

Mina tre e-noveller Valet, Berget och Oscar finns nu som ljudböcker på Storytel . I väntan på min nästa roman Höstregn, uppföljaren till Hös...

2016-03-07 09:07

Påminnelse: Föreläsning Sätila bygdegård ikväll

Kort påminnelse. Jag håller en författarföreläsning på Sätila bygdegård ikväll klockan 18:30 - 19:30. Det är enkelt att ta sig dit med bil från Göteborgsområdet, eller för den delen med buss, men då får man gå en kilometer från busshållplatsen Sätila Bua. Det går en direktbuss från Korsvägen klockan 17:19 som blir perfekt utan byten. 

Det finns möjligheter att ta med böcker och få dem signerade, eller köpa nya signerade böcker av mig.

Jag kommer också ha med mig ett kapitel ur Stjärndamm, samt prata lite om den kommande Höstsol-serien.

Återkommer med blogginlägg inom kort. Ska först som Slöseriombudsman hötta till Arbetsförmedlingen för sitt hemsideslöseri.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

1 kommentar:

  1. Har du någon föreläsning i Skövdetrakten planerad?

    SvaraRadera