Cornucopia?

Aktuellt

Mina e-noveller nu som ljudböcker på Storytel

Mina tre e-noveller Valet, Berget och Oscar finns nu som ljudböcker på Storytel . I väntan på min nästa roman Höstregn, uppföljaren till Hös...

2016-03-22 07:56

Besvikna marknadsreaktioner på gårdagens högmässa i Church of S:t Jobs

Church of S:t Jobs (NASDAQ:AAPL) levererade exakt det som förhandsryktena skvallrat om. Kyrkan läcker numera som ett såll, men marknaden blev ändå besviken och aktien haltade på en annars positiv NASDAQ-börs. Aktien stängde i princip oförändrat.
Dagschart Church of S:t Jobs
Man presenterade iPhone SE, som är en iPhone 6S instoppad i en iPhone 5S förpackning, dock utan 3D-touch. Till och med namnet stämde med ryktena. Även en 9.7-tums iPad Pro lanserades, vilket också stämde exakt ner på ryktesnivå, utom möjligen att den nya paddan anpassar skärmen efter ljuset i rummet.

I övrigt presenterades inget av värde. Möjligen att CarPlay får nearby-funktioner, som gör att man ska kunna hitta t ex bensinmackar eller matställen. Huruvida detta kommer fungera i Sverige lämnas som en övning åt mig.

Apple har blivit så stort och så dåligt på att hålla inne med information att de sajter som ägnar heltider åt att bevaka bolaget numer prickar allting rätt före presentationerna. Därtill finns det inte längre något världsomvälvande att presentera och marknaden reagerar därefter.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

1 kommentar:

  1. Sen är ju vårsläppet av tradition "skåpmat". De riktigt nya grejorna brukar ju visas i september. Så om man väntar på en Apple Watch 2 eller en iPhone 7 är det nog då¨man ska titta.

    SvaraRadera