Cornucopia?

Aktuellt

Mina e-noveller nu som ljudböcker på Storytel

Mina tre e-noveller Valet, Berget och Oscar finns nu som ljudböcker på Storytel . I väntan på min nästa roman Höstregn, uppföljaren till Hös...

2016-02-14 20:31

Undersökning: Alla Hjärtans Dag - får du ligga?

Det kom in många riktigt bra förslag på enkäter här på bloggen, som respons på morgonens inlägg. Så jag valde det absolut minst seriösa av förslagen, eftersom det är Alla Hjärtans Dag idag.
Saknar bra illustration till detta blogginlägg, så det får bli Anders Ygeman som objektifierat ögongodis för åtminstone bloggens kvinnliga läsare och någon procent av de manliga läsarna.
Eftersom de flesta läsare på bloggen är män och dessutom 30+ så är förstås fokus på ligga. Därmed är inte sagt att inte bloggens minoritet av kvinnliga läsare inte också vill ligga.

Fast egentligen vill vi ju alla bara ha en riktigt romantisk dag i kommersialismens tecken.

Lite choklad, lite mysiga levande ljus, lite skumpa och sånt. Ligga är förstås sekundärt, nu pratar vi om hjärtats kärlek, inte köttsliga lustar. Och förstås kärleken till konsumismen.

Dock, enkäten finns ute till höger, så ni kan ju svara på den ändå.

Och nej, texten "visa ställningen" under enkäten avser fördelningen av rösterna och inget annat. Som jag har längtat efter att någon gång få skriva den meningen.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

25 kommentarer:

 1. Jag försökte ligga med x:et men blev avvisad så det fick bli sista alternativet......

  SvaraRadera
 2. Bra, Lars, du tar dig!
  Nu fattas bara Oscar.
  Men den kommer visst i "nytryck", eller vad det nu heter.
  Kunde inte svara på enkäten.
  Ljuger ju aldrig.
  Var tvungen att skjutsa hustrun till flyget i morse.
  Ensam hemma.
  Svårt för en stackare som ej behärskar ens de mest elementära begrepp om matlagning.
  Förmodligen kan jag med fog klassas som en mansgris.
  Kul att för en gångs skull passa in i en kategori.
  Får jag köra en repetition på mitt gamla skämt?
  "de läsare som häckar på denna blogg eller någon annan dylik en sådan här Valentin dag borde seriöst se över sitt förhållande..."

  SvaraRadera
 3. Tack för påminnelse.
  Får nog inte ligga...

  SvaraRadera
 4. Slutliggat. Räcker med barn nu

  SvaraRadera
 5. Slutliggat. Räcker med barn nu

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du vet att det finns preventivmedel va?

   Radera
 6. Nej, jag har en unge som vägrar somna!!

  SvaraRadera
 7. Jag saknar alternativet ligga med kompis/främling/krogragg/whatever. Svårt att relatera till en kompis jag har sex med, som en partner. Så fick bli ny partner i detta fall. Även om det egentligen inte stämmer alls.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dock, det var rätt svarsalternativ. Även om partner var mycket tillfällig.

   Radera
  2. Vad innebär "whatever"? Grannens hund?

   Radera
 8. Jag saknar alternativet ligga med kompis/främling/krogragg/whatever. Svårt att relatera till en kompis jag har sex med, som en partner. Så fick bli ny partner i detta fall. Även om det egentligen inte stämmer alls.

  SvaraRadera
 9. A friend wouldn't ask, and a gentleman wouldn't tell. Men eftersom du varken är vän eller jag gentleman, så... Ja. Twice!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Referens till Scrubs till den som inte förstod. Skulle givetvis inte gå ut med så intim information. Fånigt inlägg. Fånig enkät. I förläningen: fånig blogg. Shame on you!

   Radera
  2. Har alltid ansett att det ständigt återkommande "twice" *smile* är en stark indikation på att den första akten var på ett eller annat sätt misslyckad eller åtminstone undermålig.

   Radera
 10. !! Redan imorrn ju . . idag, men vart inget igår, alltså . . . idag, inget idag än heller, ja alltså imorrn om det skulle ha varit idag som var igår.
  Men ger inte upp, för resten av imorrn som är idag verkar bli bra väder iaf.

  SvaraRadera
 11. I en liberal marknadsekonomi skulle vi även ha alternativet: "Ja, singel, sex med en kärlekskonsult mot en marknadsmässig arvode". Men eftersom vi lever i en kulturfeministmarxistisk pseudokapitalism är detta förbjudet.

  SvaraRadera
 12. Jag har alltid dyrkat kvinnan, men nu börjar jag tveka - seriöst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Även den som dyrkar kvinnan måste få tillåta sig några undantag. Som t.ex. Romson, Schyman, Sahlin, bästa smartaste tjejgänget m.fl.

   Radera
 13. Jag har minsann legat hela helgen... I sängen. Själv. Med hög feber.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma här, både jag och sambon är sjuka. Ligger gör vi var för sig en i sängen en i soffan.

   Radera
  2. Då hade du ju möjlighet att lura åt dig det mest onödiga, smärtsamma "bara-för-att-knullet". Och du gjorde det inte. Skämmes. Fast å andra sidan var könsfukt, rörelser och ansträngning det sista jag tänkte på när feberhallisarna dansade hand i hand framför korpgluggarna. Min förmaning att skämmas dras tillbaka.

   Radera
 14. Ja, då får man känna sig hedrad att förslaget vann gehör. Lite baktanke med förslaget var att ge bloggägaren lite an-stånd i Excell-excesserna en sådan här kväll...
  Kan nu konstatera att det går utför med promiskuösiteten; endast 6% hittills fick ligga med någon annans parter eller icke-partner. Det var i alla fall bättre under DDR-sverige, då kunde man få Valentinkort med skamliga förslag...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var bättre i självaste DDR med.

   Radera