Cornucopia?

2016-02-21 13:14

Stor intervju med mig i BT

Borås Tidning gjorde härom veckan en hyfsat stor intervju med mig, som publicerats idag. Kan säkert intressera någon, men hittas dessvärre bakom BT.se:s betalvägg.

Dock verkar det vara så att om man som betalande kund delar en betalväggsartikel från BT på sociala medier, t ex till min officiella Facebooksida, så blir den läsbar via den länken under en begränsad tid. Kan vara ett tips om någon här råkar vara BT-kund.

I övrigt innebär veckan som kommer bland annat att jag föreläser om mina böcker och författande för gymnasiet i Kungsbacka, samt att jag nästa lördag även framträder på Investomania.

Träden på bilden har inget med artikeln att göra.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel och pseudonym sparas av Googles Blogger-system.

3 kommentarer:

  1. Paywall? No pay, Mexico have to pay.

    SvaraRadera
  2. Man tycker ju att du som intervjuvad borde ha rätt och möjlighet att publicera intervjun...

    SvaraRadera
  3. Ett j-a gnäll om betalvallar. Tidningarna måste få in pengar, annars blir det inga artiklar. Jämför t ex tågresor: utan betalande passagerare blir det svårt att bedriva trafik.

    SvaraRadera