Cornucopia?

Aktuellt

Mina e-noveller nu som ljudböcker på Storytel

Mina tre e-noveller Valet, Berget och Oscar finns nu som ljudböcker på Storytel . I väntan på min nästa roman Höstregn, uppföljaren till Hös...

2016-02-09 14:44

Stjärnfall på rea endast hos Adlibris

Mot slutet av februari drar bokrean i gång. Ni hittar nu Stjärnklart som inbunden på rean. Vad som däremot är speciellt att endast via Adlibris erbjuds nu Stjärnfall på rea.

Många har undrat när Stjärnfall kommer på pocket och datumet är just nu angivet till 15:e maj.

Exklusivt via Adlibris kan ni dock köpa Stjärnfall som inbunden på rean till priset 119:- SEK. Detta är ett specialerbjudande och på någon generell rea kommer ni inte hitta Stjärnfall förrän tidigast 2017, om det finns några inbundna böcker kvar då.

Även Stjärnfall finns nu som inbunden på rean och det handlar om de sista inbundna böckerna. Stjärnklart i inbundet är nu slut centralt, så reaböckerna är de sista allmänt tillgängliga i inbunden form.


Därefter kommer Stjärnklart göra Midvintermörker och Midsommargrynings inbundna utgåvor sällskap och vara slut permanent (nåja, jag har kvar några inbundna Midsommargryning fortfarande om någon desperat behöver inbunden signerad utgåva - det samma med Stjärnklart även efter rean - Midvintermörker på inbunden är dock slut även hos mig).

Ni hittar hela Adlibris reakatalog här.

I övrigt har min författarföreläsning den 7:e mars 18:30 flyttats från Hyssna Bygdegård till Sätila Bygdegård. Fördel är att det är enklare att ta buss till Sätila Bygdegård, då man bara behöver gå 500 - 600 meter från bussen.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så lång blogginlägget är publicerat.

3 kommentarer:

 1. Apropå bokrea.
  Svenska haverier med aeroplan inom krigsmakten
  Kommer en bok på rea nu angående dessa.
  Du hade ,herr Lars, ett inlägg om detta för några år sedan.
  Du var ju betänkt att jämföra haverierna i Sverige med andra länders flygolyckor.
  Kanske dags för en uppdatering?

  SvaraRadera
 2. Lyssnade på Stjärnfall hos Storytel.
  Hygglig blir min recension.
  Bra att diska till!
  Ligger lika på skalan som Lapidus,ungefär...

  SvaraRadera
 3. Lyssnade på Stjärnfall hos Storytel.
  Hygglig blir min recension.
  Bra att diska till!
  Ligger lika på skalan som Lapidus,ungefär...

  SvaraRadera