Cornucopia?

Aktuellt

Mina e-noveller nu som ljudböcker på Storytel

Mina tre e-noveller Valet, Berget och Oscar finns nu som ljudböcker på Storytel . I väntan på min nästa roman Höstregn, uppföljaren till Hös...

2016-02-12 11:03

Podcast: Tre vita medelålders heterosexuella (?) vita män i bokbranschen blåljuger

Datumet var den 17:e december då fyra män samlades i en mörk källare på Södermalm, för att blåljuga i en podcast. Det var dels en studiotekniker, som för personens säkerhets skull får förbli anonym, och dels författarna Anders Fager, Leffe Grimwalker (fd Delo) och Lars Wilderäng, samtliga tre vita medelålders heterosexuella (antar jag utifrån sängpartners) vita män.
Anders Fager till vänster och programledaren Leffe Grimwalker till höger. Själv har jag för mycket hår på huvudet för att synas på bild.
Resultatet av detta möte finns nu att lyssna på hos podden Boktorsk.

Bland annat får vi reda på att Anders Fager kommer bli Kungsholmens svar på Walking Deads "The Governor" när zombieapokalypsen kommer.

Boktorsk har taggat upp det förhoppningvis hårt censurerade innehållet med följande taggar: Amazon, Anders Fager, apokalyps, bli en prepper, cornucopia, Craigslist, den digitala revolutionen, Lars Wilderäng, Leffe Grimwalker, skräck och sci-fi.

Hela en timme och tio minuter med tre vita medelålders heterosexuella vita män (dvs en sorts anti-Aftonbladet eller anti-Sveriges Radio, där man aldrig skulle kunna ha en panel med 100% män, speciellt inte sådana som blivit så gamla att de behöver ta testosterontillskott för att orka öppna ögonen), som t ex diskuterar hur man vid 40+ blir föremål för nostalgimarknadsföring (t ex Äventyrspels antologi med omslag till sina gamla rollspel) till zombieapokalypsen eller att "hotet från Amazon" är våldsamt överdrivet. Jag säger säkert något om arbetet med TV-serieversionen av Stjärnklart också. Det sades mycket, mycket som kanske helst bör stanna kvar nere i en mörk, djup, källare.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

7 kommentarer:

 1. Vill se dig och Fager diskutera Gotland och ryssen. Han tror att ryssen saknar förmåga och knappast utgör ett hot. Eller ja, iaf för en 1-2 år sedan på facebook.

  SvaraRadera
 2. Inte ens en kvotblatte? Vet inte om jag vågar lyssna. Känns farligt.

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Mycket hipsterbashing som vanligt, varför hata så mycket på folk som gör sitt yttersta för att förädla äkta hantverk: https://www.youtube.com/watch?v=TBb9O-aW4zI ;)

  SvaraRadera
 5. Bra med triggervarning man vill ju inte bli vithetschockad och gubb traumatiserad i onödan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju viktigt med indelning tills vi har en 25-årigt (?) ensamkommande barn som mördar en empatisk handledare i samma ålder... Inte. Han var säkert traumatiserad av sin nya IPhone och det fina gymkortet som skattebetalarna står för.

   Radera
 6. Lite hipstervarning på herr W här. Södermalm, mörk djup källare, författare, heterosexuell zombie...

  SvaraRadera