Cornucopia?

Aktuellt

Mina e-noveller nu som ljudböcker på Storytel

Mina tre e-noveller Valet, Berget och Oscar finns nu som ljudböcker på Storytel . I väntan på min nästa roman Höstregn, uppföljaren till Hös...

2016-02-19 07:42

Nedgång i Asien - osäker börsöppning väntas

I de asiatiska tidszonerna faller börserna nu på fredagsmorgonen, men sammantaget är de europeiska börsernas riktning osäker vid öppning.
Dagschart S&P-500.
Japanska Nikkei går -1.42%, Hong Kongs Hang Seng -0.59%, Shanghais SSE Composite -0.40% och Australiens All Ordinaries -0.77%.

Utvecklingen i Asien är i linje med utvecklingen i Europa och USA igår, där t ex OMXS30 stängde på -0.82% och S&P-500 i USA stängde på -0.47%. Samtidigt ligger i skrivande stund terminen för S&P-500 ungefär på samma punkt som stängningen i Europa, vilket gör att börsöppningen är osäker. Det kan gå vilket som.

Guldet kostar nu på morgonen 333:47 SEK per gram, upp 15.44% sedan årsskiftet. OMXS30 har gått ner 5.79% inklusive utdelningar.

Hittar inga uppseendeväckande ekonomirubriker för svensk del.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar