Cornucopia?

Aktuellt

Höstregn nu förbeställbar hos Bokus och Adlibris

Min kommande techno-thriller Höstregn, den andra och avslutande delen av Höstsolserien är nu förbeställbar hos Adlibris för 189:- SEK och B...

2016-02-25 12:00

Lunchläsning: BT har låst upp intervjun med mig


En kort lunchblänkare.

Borås Tidning har nu låst upp intervjun med mig från i helgen, så den går nu att läsa för alla.

Bild som illustration till framsidan på bloggen. Annars helt irrelevant i sammanhanget.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så lång blogginlägget är publicerat.

7 kommentarer:

 1. "Feelbad" - lysande.
  Angående den offentliga personen Cornu/Wilderäng frågade jag för en tid sedan en gemensam bekant
  "Hurdan är Wilderäng i verkligheten?"
  "Lite som du och jag - en jävla besserwisser - men till skillnad från oss vet han vad han pratar om".

  Nulli secundus

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, ungefär sådär har jag tänkt mig Lars. Det inger en form av respekt, även om jag inte alltid håller med i sak.

   Radera
 2. Angående slöseri med skattemedel så tycker jag att detta kan byta plats med knarkhantering i straffskalan och hur samhället ser på allvaret i dessa brott. Dvs. slöseri med skattemedel bestraffas som knarkbrott idag och knarkbrott bestraffas som slöseri med skattemedel (dvs. i princip inte alls).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ironin när det i princip inte finns något värre på straffskalan om du som svensk medborgare (eller bara privatperson) "stjäl" från staten, då jäklar smäller det högt och rejält! Men när en politiker fifflar eller slösar bort andras pengar, då sopas det under mattan mer eller mindre.....

   Radera
 3. Det tror jag blir svårt mef tanke på stigmat. Det är den moraliska underlägsenheten i droghantering det rättskännande svenska vill bestraffa. Vårdkostnaderna är inte lika omfattande som de vi har till följd av en underfinansiering av vården - som ju bland annat uppkommer av undanhållande/slöseri/svindel med skattemedel. Har en närstående som berättar idag om en kaotisk vårdsituation som leder till sådana felbeslut att patienter dör. Det är fruktansvärt vilket förfall vi har just i denna stund - och folk är inte medvetna om det.

  SvaraRadera
 4. Du ser ut som en SäPo-livvakt :)

  SvaraRadera
 5. Tråkigt att läsa att du är frånskild. Skall du ragga upp ett nytt fruntimmer?

  SvaraRadera