Cornucopia?

Aktuellt

Mina e-noveller nu som ljudböcker på Storytel

Mina tre e-noveller Valet, Berget och Oscar finns nu som ljudböcker på Storytel . I väntan på min nästa roman Höstregn, uppföljaren till Hös...

2016-02-15 09:11

Börsen rusar i öppningen

Stockholmsbörsen och OMXS30 rusar i öppningen. Stödnivån 1250 kan anses bekräftad och index är nu rent av genom 1300 igen. Samtidigt innebär stora dagsvariationer på börsen sällan något gott, utan är ett tecken på oro.
Dagschart OMXS30
Stödnivån runt 1250 kan sägas vara bekräftad och har hållit för tre test, medan 1300-nivån varit ett mostånd uppåt sedan det tidigare stödet knäcktes. Samtidigt pendlar börsen mycket kraftigt, vilket sällan är ett gott tecken.

Så här kraftiga svängningar är snarare ett tecken på oro, men det händer att man ser just detta på en börsbotten. Vi kan mycket väl få se en börs som återhämtar sig en bit till, speciellt om rörelserna lugnar ner sig framöver. Lugnar rörelserna inte ner sig bådar det illa.

Fast trenderna är nedåt och endast den som tradar ligger oavsett inne just nu. Eller den som inte bryr sig, förstås.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

1 kommentar: