Cornucopia?

Aktuellt

Mina e-noveller nu som ljudböcker på Storytel

Mina tre e-noveller Valet, Berget och Oscar finns nu som ljudböcker på Storytel . I väntan på min nästa roman Höstregn, uppföljaren till Hös...

2016-02-24 10:30

Bokrean har öppnat

Idag öppnade bokrean. Ni hittar bland annat de sista allmänt tillgängliga exemplaren av Stjärnklart som inbunden i bokhandelns rea för 69:- kronor om jag minns rätt. Bra pris på min bredaste bok och den hittas till det priset både online och i butikerna.


När Stjärnklart är slutsåld som inbunden på rean är boken i princip slut i inbundet och kvar finns bara pocket. Just nu finns de endast fem inbundna böcker kvar i centralt lager.

Själv är jag på gymnasiet i Kungälv och föreläsa om författande och mina böcker idag, men återkommer givetvis med fler blogginlägg under dagen.

Nya framträdanden är att jag ska föreläsa hos Rotary i Borås den 11:e maj, för er bland läsarna på orten som är medlemmar i detta ordenssällskap.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så lång blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar