Cornucopia?

2016-01-29 18:42

Fredagsmys: Vårens framträdanden

Dags för lite äkta icke-ironiskt fredagsmys. Denna gång får det bli en listning av mina offentliga framträdanden nu i vår, med start nästa vecka.

Ni hittar som vanligt dessa i kalendern. Det tillkommer antagligen någon boksignering i samband med att Stjärnfall släpps på pocket, gissningsvis i Göteborgsområdet, förhoppningsvis SF-bokhandeln. Fler föreläsningar kan också dyka upp, men detta är vad som är bokat än så länge.

Bland föreläsningar för allmänheten hittar ni än så länge Hyssna bygdegård samt min första föreläsning någonsin i Karlstad.

Sverige, En myndighet, vecka 5
Föreläsningar
Föreläser två gånger för en myndighet.

Kungälv, Mimers Hus Gymnasium onsdagen 24:e februari  10:30 - 11:30, 12:30 - 13:30
Författarföreläsning
Sluten föreläsning för gymnasieelever, om författande och mina böcker, med fokus på Stjärnklart.

Göteborg, Investomania, Gothia Towers lördagen 27:e februari 15:50 - 16:10
Lyckade investeringar - tur eller skicklighet?
Föreläsning på finansshowen Investomania i Göteborg.

Hyssna, Marks kommun, Hyssna bygdegård måndagen 7:e mars 18:30 - 19:30
Författarframträdande
Öppen föreläsning där jag pratar om mina böcker och mitt skrivande. Möjlighet att köpa signerade böcker. Enkelt att ta sig till bygdegården med bil från Göteborg, Härryda, Borås, Kungsbacka eller för den delen arrangerande Marks kommun.

Karlstad, Karlstads stadsbibliotek tisdagen 26:e april 19:10 - 20:10
Författarframträdande
Öppen föreläsning där jag pratar om mina böcker och mitt skrivande. Möjlighet att köpa signerade böcker. Vid 18:30 deltar jag i en bokcirkelträff på biblioteket.

Göteborg, Mensas årsträff fredagen 6:e maj 17:00 - 18:00
Författarframträdande
Sluten föreläsning om författande och mina böcker. Andra gången jag föreläser för Mensa, första gången var 2013.

Nu kan jag tänka mig en lång rad saker som är mysigare än ovanstående lista, så jag önskar er ett riktigt härligt icke-ironiskt fredagsmys. Faktiskt. Lovar.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så lång blogginlägget är publicerat.

5 kommentarer:

 1. Inga planer för Stockholm el Uppsala alltså? Kan jag i och för sig förstå med tanke på risken att bli sittande på ett tåg (som man visserligen förstås är preppad för)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer säkert. Var i Sthlm och Uppsala i höstas. Ska kanske tbx t Uppsala åt Geijerska (?) studentföreningen. Datum ej spikat dock.

   Radera
  2. Det låter bra. Återkom gärna med datum när det är spikat

   Radera
 2. Kommer du ej till Malmö/Lund?

  SvaraRadera
 3. Kommer du ej till Malmö/Lund?

  SvaraRadera