Cornucopia?

Aktuellt

Mina e-noveller nu som ljudböcker på Storytel

Mina tre e-noveller Valet, Berget och Oscar finns nu som ljudböcker på Storytel . I väntan på min nästa roman Höstregn, uppföljaren till Hös...

2015-12-25 11:19

Stjärnklar lägenhet till salu

Det finns nu en riktigt litterär lägenhet till salu på Norra Guldheden i Göteborg, känd från min roman Stjärnklart och ett besök i uppföljaren Stjärnfall. Inte bara har säljaren mycket god litterär smak, utan lägenhetens placering och storlek gör att det rent av skulle kunna handla om Anna Ljungbergs egen lägenhet, alternativ hennes Calles lägenhet.
Ni skymtar Raketgatan 12 längst upp till höger, med sin magnifika utsikt över Göteborg. Som alla förstår på fotot är det inte taget i år, eftersom det finns snö på marken, utan bilden ska ses som en historisk skildring av en tid som flytt.
Det handlar om två rum och kök på Raketgatan 12. Klubbmedlemskapsavgiften till bostadsklubben är endast 4 350:- SEK per månad, och då får man både värme, vatten och kabel-TV på köpet! Bara det gör detta prisvärt! Begärt pris är billiga 2 200 000:- SEK eller endast 38 500:- SEK per m2 för ett av Göteborgs mest prisvärda lägen (ja, var avundsjuka, ni Stockholmare). Härifrån har ni gångavstånd till allt, inklusive Calles studier på Medicinarberget, eller Anna Ljungbergs arbetsplats på dito, samt förstås ner till den vedugnseldade pizzerian nere på Viktoriagatan, eller för den delen Eriks arbetsplats på Chalmers.

Dessutom bor ni nära naturen, mitt i stan. En plats där man bor om man har riktigt god litterär smak. Och dessutom utmärkta snajpingmöjligheter mot zombies, eller balkong med utsikt som det ibland kallas. Dessutom hittar du en komplett spegelvägg i sovrummet så du kan titta på dig själv när du somnar. Eller något. Dessutom kan du inte hitta många stycken text med så här många dessutom.

Nej, bättre än så här blir det inte. Jag har nu sett allt och kan dö lycklig.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så lång blogginlägget är publicerat.

3 kommentarer:

  1. Nära naturen bor man var man än bor i Sverige, relativt sett. Trevlig utsikt.

    SvaraRadera
  2. Lägenheten var betydligt trevligare än huset. Mäklaren såg ju också speciell ut. Tolka det som ni vill.

    SvaraRadera
  3. Gillar läget. Om jag någonsin flyttar till lägenhet får det bli med utsikt, antingen över takåsarna eller över vatten. Sen är det alltid en strategisk fördel att verka från en höjd i de flesta sammanhang.

    SvaraRadera