Cornucopia?

Aktuellt

Höstregn nu förbeställbar hos Bokus och Adlibris

Min kommande techno-thriller Höstregn, den andra och avslutande delen av Höstsolserien är nu förbeställbar hos Adlibris för 189:- SEK och B...

2015-12-03 13:50

Påminnelse: Signering i Stockholm i kväll 18:00 - 19:00

Dags för veckans sista (?) påminnelse. Jag signerar böcker hos Adlibris fysiska bokhandel, Adlibris Marknad, i Stockholm ikväll klockan 18:00 - 19:00.

Adlibris nyöppnade Stockholmsbutik Adlibris Marknad hittas i hörnet Regeringsgatan och Mäster Samuelsgatan. Adressen för er som behöver GPS-hjälp är Regeringsgatan 55 (inte fem).

Detta är min sista signering för i år i Stockholmsområdet. Passa på att handla era signerade julklappar.

Vi ses där!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så lång blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

  1. Du får anpassa det mer efter dina bloggläsare! 18.00 så har inte övertidsarbetsdagen slutat än.

    SvaraRadera
  2. Bara undrar om de va det den här händelsen som gav inspiration till den nya boken där Ryssarnas Nord-Stream saboteras? :)
    https://www.rt.com/news/321163-drone-explosives-nord-stream/
    Någon som vet vems undervattens drönaren tillhörde förresten?

    SvaraRadera