Cornucopia?

Aktuellt

Höstregn nu förbeställbar hos Bokus och Adlibris

Min kommande techno-thriller Höstregn, den andra och avslutande delen av Höstsolserien är nu förbeställbar hos Adlibris för 189:- SEK och B...

2015-12-02 14:51

Påminnelse: Föreläsning Liberty Silver idag och boksignering Stockholm i morgon

Kort påminnelse om min föreläsning för Liberty Silver i Stockholm ikväll och boksigngering hos Adlibris i Stockholm i morgon.

Det är dags för en publik föreläsning om prepping med fokus på finansiella aspekter i regi av min annonsör Liberty Silver i Stockholm onsdagen den 2:e december 18:30 - 21:30. Bolaget har annonserat här på bloggen sedan verksamhetens start för sju år sedan och firar nu sjuårsjubilieum.

Priset för seminariet är självkostnadspris 79:- för förtäringen som erbjuds på seminariekvällen och det finns platser kvar. Ni anmäler er här. Se annons nedan. Vi ses där!

Jag har inte med mig några böcker till Liberty Silver, men kan naturligtvis signera böcker ni själva har med er.

Däremot kommer jag signera böcker hos Adlibris fysiska butik i Stockholm på kvällen torsdag 3:e december 18:00 - 19:00. Ni hittar butiken, tidigare Bokskotten, i hörnet Regeringsgatan och Mäster Samuelsgatan. Detta är min enda signering i julhandeln i Stockholm, så passa på. Vi ses där (igen)!

Sedan blir det en signering hos Kinna Bokhandel lördagen 19:e december 11:00 - 12:00 följt av SF-bokhandeln i Göteborg samma dag klockan 13:30 - 15:00 (OBS: Ny tid 13:30 för att göra plats för Mats Strandberg klockan 15:00). Sista signeringen blir tisdagen den 22:e december hos Akademibokhandlen i Kungsmässan i Kungsbacka.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så lång blogginlägget är publicerat.

5 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Länk till nazistiska Nordfront raderad. I övrigt inga kommentarsbrott i inlägget, men raderat under regeln om politisk propaganda. Och för att det är anständigt.

   Radera
 2. Hoppas bara bloggaren hinner tillbaka till Cirque Alfonse Timberl
  I Götet
  Tycks vara killar som kan hantera en yxa!
  Bra att träna för alla preppers.

  SvaraRadera
 3. Tips, var inte blyg att promota detta mer, hade gärna varit på Liberty silver idag om det hade påmints lite mer

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var nog fullsatt. Begränsat antal platser. Kommer publiceras filmat online.

   Radera