Cornucopia?

Aktuellt

Höstregn nu förbeställbar hos Bokus och Adlibris

Min kommande techno-thriller Höstregn, den andra och avslutande delen av Höstsolserien är nu förbeställbar hos Adlibris för 189:- SEK och B...

2015-12-01 15:57

Några foton från MSB:s konferens

I brist på annat kommer här två foton från MSB:s konferens om allmänhetens beredskap.

Hela konferensen har spelats in och kommer publiceras på MSB:s hemsida längre fram. Jag kommer förstås gå ut med länk när det finns. 

När jag fått lite tid över kommer jag sammanfatta vad den nya undersökningen om hushållens beredskap kom fram till. 

Mitt eget framförande var på ca 30 minuter och två foton hittar ni nedan, utlagda av Caroline Falkengren, kommunikationsstrateg på Upplands-Bro kommun och medlem i Criscom, på Twitter.Ska påminna om att jag i morgon kväll, onsdagen den 2:a december, kommer föreläsa hos Liberty Silver och att jag på torsdag kväll signerar böcker hos Adlibris bokhandel i Stockholm.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så lång blogginlägget är publicerat.

8 kommentarer:

 1. Preppers är teoretiska materialnördar. Rewilders är praktiska kunskapsnördar.

  SvaraRadera
 2. Vad är en alternativare? Mina tankar förs direkt till rättshaverister/new age/pseudovetenskapare, alltså en sådan som påstår att man får aids av influensvaccin, att månlandningen var falsk, att bush låg bakom 9/11, att kollodialt silver botar cancer osv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väl en förkortning för det som brukar kallas för "alternativrörelsen". Dvs kollektiv på landet, biodynamisk odling, ekobyar, etc. Men också en del av det du nämner.

   Radera
  2. Jag tänker på den informativa sidan för självhushållning http://www.alternativ.nu som även ger ut den utmärkta och av bloggaren omskriva tidningen Åter. Jag kan inte påstå att jag märkt det flum som ni pratar om, kanske Ekobyar när jag tänker efter. I alla fall är hushållning med resurser det utmärkande med fokus på långsiktig livstil.

   Radera
 3. En serie dagar i Stockholm med andra ord.

  SvaraRadera
 4. Hoppas MSB-folket förstår vikten av en bra leverantör. Missa inte heller Prepparns zombie-skola som täcker in det mesta.

  SvaraRadera