Cornucopia?

Aktuellt

Höstregn nu förbeställbar hos Bokus och Adlibris

Min kommande techno-thriller Höstregn, den andra och avslutande delen av Höstsolserien är nu förbeställbar hos Adlibris för 189:- SEK och B...

2015-12-05 09:32

Det är inte manligt att vara misogyn

Efter att ha läst en del av kommentarerna till tråden om det i sig idiotiska förslaget om att kvinnliga IT-studenter ska slippa studielån, så skäms jag djupt för er del. Att många av mina bloggläsare är idioter, det visste jag, och att de dessutom är misogyna idioter borde inte vara en överraskning. Men skäms på er.

Det må vara berättigat att kritisera val som radikalfeminism och dess könsdiskriminerande politik, likt att kvinnliga IT-studenter ska slippa studielån. Men man väljer inte att bli kvinna. Så sluta angrip kvinnor för att de är kvinnor. Man kan angripa grupper eller individer för val de gjort, men inte sådant som är medfött. 

Och med den kvinnosyn som en del visar upp här på bloggens kommentarsfält så skäms jag ärligt talat över er. Det är år 2015. Inte 1815.

Denna kvinnosyn är dock val ni gjort, så jag skäms inte för att även jag är man. Värt att notera att det förstås är samma personer som visar upp denna kvinnosyn som även röstar på SD, kramar Putin och uttrycker rasistiska åsikter eller skyller allting i hela världen (inklusive antagligen gårdagens storm) på invandring. Kort sagt idoterna bland bloggens läsare, även kända som SD-svansen. Samtidigt är som sagt antalet personer som läser bloggen varje vecka nästan 100 000 personer, medan de som kommenterar bara är ett hundratal, så ni övriga behöver knappast ta åt er.

Jag har stängt kommentarerna till den tidigare tråden och stänger av kommentarerna till även denna tråd, så slipper idioterna skämma ut sig mer. Måste vara jobbigt för er att inte få ösa ut er skit i kommentarer...

Och nej, idiot är inte längre en patologisk term i Sverige, utan en subjektiv åsikt.

Och för övrigt - om du inte träffar intelligenta kvinnor så är du nog inte speciellt intelligent själv och umgås i fel kretsar, både privat och professionellt. Antagligen kan det bero på att intelligenta kvinnor helt enkelt inte vill umgås med dig. Undrar varför?

Själv var det länge sedan jag träffade en kvinna som inte var intelligent och jag träffar väldigt många framgångsrika kvinnor, som tagit sig fram helt på egen kraft och utan kvotering.

Som bekant kommer kvinnliga chefer att dominera inom drygt 10 år, eftersom de yngre generationerna växt upp egalitärt och då blir kvinnorna helt enkelt mer framgångsrika än männen. Kvar är bara puckeln av äldre chefer, som successivt kommer falla för ålderstrecket. Så för er egen skull kan ni åtminstone försöka att tvätta bort er misogynitet.

Ni får ha vilka åsikter ni vill, vi har åsiktsfrihet i Sverige. Men därmed är inte sagt att de åsikterna ska stå oemotsagda. Eftersom de sista misogyna idioterna inte lyssnar på något annat än män, så är det upp till oss riktiga män att säga emot idioterna. Vilket jag gjort nu. Skäms!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så lång blogginlägget är publicerat.